Na prvním videu jsem viděl, jak otočil plátek masa, pak ho přesunul na vedlejší stůl a umyl pekáč.Na druhém videu dal košík do friťáku, vydělal ho a pak (zřejmě) vydělával nečistoty z friťáku.Dělal to jak zpomalený film - není divu když pracuje mezi lidma. Správně se to má dělat takto https://www.youtube.com/watch... . Tam to pěkně vodsejpá a tam ta automatizace dává smysl.
Dnes budu obzvláště hrubý.Tak tedy:Místo šéfkuchaře ani omylem, ale třetinu zdejších tlučhub u toho pekáče v pohodě nahradí už dnes.
Tak az bude ve stavu, ze dojde do sklepa pro pytel brambor a ty zpracuje do finalni podoby (oskrabat, vykrajet, nakrajet, uvarit) tak pak mozna....
Škrábání je již průmyslově zvládnuté. Vykrájet pro mekáč netřeba. V tomto případě zaměstnanec z pytle naplní fritovací koše z hranolkama z pytle. Robot je upeče a zaměstnanec dá zákazníkovi.
doufám, že to Pohlreich nečte ...
Kdyby se lidi rači naučili místo těch smažených sraček jíst normální jídlo!
v USA? Denně v restauraci? Na hodinku odejít z práce jako ve Francii? To by nezaplatili a také by hned dostali padáka. To už si dají spíše tu "zdravou" Čínu z krabičky ... 🙂
Hm, to neklapne. 😉
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.