Reklamy na Windows 7: nízkorozpočtové a natočené foťákem (3× video)

OživenoVidea se zřejmě ještě neměla masově rozšířit do médií, a proto byla na webu Viemo zablokována heslem. Omlouváme se proto, že vide prezentovaná v této bleskovce nebyla nějaký čas k dispozici. Reklamy však už unikly i na YouTube, zdroje videí jsme proto upravili. Je však možné, že zanedlouho zmizí i z YouTube.

Microsoft připravuje marketingovou kampaň, kterou podpoří říjnový začátek prodeje nového operačního systému Windows7. K tomu pochopitelně patří i videospoty. Tři z pěti plánovaných představil jejich režisér Marty Martin. Zajímavostí je, že na natočení spotu dostal 3 dny, omezený rozpočet a místo kamery fotoaparát. Šetřit se v době krize musí... Ovšem tím fotoaparátem je nová špičková zrcadlovka Canon 5D Mark II, která nově umí nahrávat video ve Full HD rozlišení a svou cenou konkuruje i leckterým vyspělým kamerám.

Výsledek můžete posoudit sami. První dvě videa jsou trafiční půlminutovky prezentující nový styl ovládání, resp. přizpůsobení Windows 7:

A prohlédnout si můžete i o něco delší spot prezentující nový Live Movie Maker 14, který sice není přímou součástí Windows 7, ale je doporučovaným volitelným doplňkem pro základní střih videa:

Na nové spoty upozornil web IstartedSomething.

Diskuze (42) Další článek: Podle mexického hudebníka se Sony chová jako pirátská organizace

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,