Testy | Chytrá domácnost

Recenze robotického vysavače Niceboy Charles I7

Značka Niceboy se nedávno vrhla na segment chytré domácnosti. Na český trh uvedla například řadu robotických vysavačů Charles.

Plusy

  • Kvalitní vysávání
  • Intuitivní aplikace
  • Nízký profil

Minusy

  • Chybějící lidar
8/10
Hodnocení

Když se řekne Niceboy, mnohým se vybaví značka sluchátek, webkamer nebo třeba herního příslušenství. Nově se ale zaměřuje i na oblast chytré domácnosti se sympaticky sjednoceným ovládáním v podobě aplikace Niceboy ION, dostupné pro Android i iOS. Jejím prostřednictvím můžete řídit všechna chytrá zařízení značky, jako jsou žárovky, zásuvky, chytré vysavače nebo třeba chytrý kartáček na zuby.

image.png

Já jsem její pomocí ovládal testovaný vysavač Charles i7. Aplikace je velmi intuitivní a jednoduchá a nabízí řadu možností nastavení. Spárování probíhá prostřednictvím Wi-Fi v jednoduchých krocích: resetu vysavače, kdy se spustí mód Wi-Fi a následně jen na chytrém telefonu přihlášeném do vaší sítě z aplikace zadáte její heslo. Charles i7, podobně jako většina současných robotických vysavačů, funguje pouze v pásmu 2,4 GHz, které zpravidla nabízí lepší dosah než 5 GHz. Při inicializaci na to myslete, abyste na svém smartphonu zvolili správnou síť.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Diskuze (2) Další článek: Nová generace serverových procesorů AMD Epyc bude mít 12kanálové rozhraní pro paměti DDR5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,