PR články

Recenze GameMine: Více než 900 prémiových her pro mobilní zařízení s jedním předplatným

Reklama 30. dubna 2020
VPN na desktop i telefon: Přehled ověřených programů
GameMine Inc. je americký vydavatel mobilních her se sídlem v Kalifornii v Los Angeles . GameMine vytváří, licencuje a nabývá práv k mobilním hrám a poté je zpřístupňuje spotřebitelům ve více než 135 zemích na herním trhu s přístupem založeným na předplatném.

Místo stahování desítek různých her do smartphonu můžete nyní získat více než 1000 prémiových her v jednom předplatném. Tituly jsou jedny z nejlepších v oboru. Díky tomuto předplatnému si můžete užívat všech her bez reklam a nákupů v aplikaci. V tomto článku budeme analyzovat jejich herní nabídku a řekneme vám, jestli stojí za to se dostat.

Jaké hry jsou nabízeny?

GameMine nabízí nejžádanější hry od společností Sony, Viacom, Nickelodeon, DC, Hasbro, Alamar a desítky dalších vývojářů. Najdete téměř jakoukoli kategorii her, včetně puzzle, akčních, dobrodružných, závodních, strategických a dalších, vhodných pro jakýkoli vkus.
 
Vyberte si ze značkových titulů, jako jsou Marble Slides, PowerPuff Girls Trailblazer, Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power, Rope Ninja, Batman Unlimited, SpongeBob's Game Frenzy a stovky dalších.

Jak získám GameMine?

S GameMine nemusíte platit kreditní kartou ani prostřednictvím obchodu s aplikacemi. Chcete-li získat GameMine, přejděte na cz.gamemine.com. Vyplňte své mobilní číslo a jednoduše plaťte pomocí mobilního předplatného.

GameMine vám umožňuje rozhodnout se, zda chcete pouze streamovat hry nebo je stahovat do svého mobilního zařízení. Můžete si je tedy užít s připojením k internetu nebo bez něj.

Stojí za to?

To záleží na tom, že jste fanouškem her na mobilních zařízeních a máte rádi prémiové hry. Ale tady je několik důvodů, proč si myslíme, že to stojí za pokus:

Předplatné GameMine prostřednictvím Orange je relativně levné. Pro srovnání, mnoho her, které se tam dostanete, by stálo mnohem víc, kdybyste je koupili přímo v obchodě Google Play. Například, hra jako SpongeBob's Game Frenzy má na Google Play hodnocení 4,5, zatímco to stojí 2,99 EUR. Teenage Mutant Ninja Turtles Portal Power má na Google Play hodnocení 4.0, stojí 4,19 EUR. Díky předplatnému můžete získat tyto hry a dalších 1 000 titulů současně, bez jakékoli reklamy.

GameMine také pracuje s nezávislými vývojáři her a poskytuje jim platformu pro jejich nově vyvinuté hry, a proto je knihovna her neustále aktualizována novými hrami.

Reklamy v mobilních hrách nebo ve hrách „freemium“ mohou být velmi nepříjemné. Platba fixní částky, která jim zabrání, zlepší uživatelskou zkušenost. Předplatné je výhodné a můžete jej kdykoli zrušit.

Závěr

Pokud hry používáte zřídka na mobilních zařízeních, nemusí být GameMine pro vás volbou. Na druhou stranu, pokud máte rádi širokou škálu her, bez reklam nebo nákupů v aplikaci a za spravedlivou a rozumnou cenu, přejděte na web GameMine, vyplňte své telefonní číslo a objevte nový a vzrušující svět her pro mobilní zařízení.

Další článek: VPN na desktop i telefon: Přehled ověřených programů

Témata článku: