Testy | Reproduktory

Recenze bluetooth reproduktoru Anker SoundCore Rave PartyCast. Když potřebujete rozjet bazénovou party

Plusy

  • Kvalitní stabilní konstrukce
  • Odolnost proti vodě
  • Skvělý zvuk na elektronickou hudbu

Minusy

  • Chybí nabíjení přes USB-C
  • Spodní reproduktor je falešný
  • Ve složitější hudbě zanikají detaily
8,5
Hodnocení

Anker přišel s výkonným reproduktorem, který má nejen ozvučit, ale také světelnými efekty rozproudit každou párty. Je to větší reproduktor, který se vám stále ještě vejde do batohu, nebo ho můžete uchopit za pevné madlo a snadno přenášet.

Anker Soundcore Rave PartyCast Anker Soundcore Rave PartyCast
nabízí 5 obchodů za ceny od 4 820 Kč
Srovnat ceny na Živě

Lze jej postavit jak na výšku, tak na šířku – je vybaven čtyřmi širokými gumovými podložkami vespod i na boku. A díky stativovému závitu můžete tento reproduktor s hmotností přes tři kilogramy umístit i na robustnější stativ, což oceníte v případě, že jej budete chtít dát výše.

Provedení reproduktoru je robustní, z tvrdého matného plastu, a trojici aktivních měničů překrývá tvrdá kovová mřížka. Potěší i hezky zaoblený tvar. Reproduktor se chlubí krytím IPX7, což znamená, že je odolný nejen vůči tryskající vodě třeba při intenzivním dešti, ale dokonce by měl zvládnout i úplné ponoření do vody a v ní hrát.

Lze ovládat pomocí aplikace

Reproduktor má rozhraní Bluetooth 5.0, takže jej propojíte s telefonem či tabletem, nicméně dokáže přehrávat také MP3 a WMA soubory z flashdisku připojeného do USB portu, který lze využít i jako USB nabíječku. Je vybaven rovněž AUX vstupem a všechny porty jsou ukryty pod masivní gumovou krytou na zadní straně.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Váš názor Další článek: Jestli bude po světě někdy chodit terminátor, nejspíše ho vyvinou v novém institutu BDAI

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,