RealNetworks a Mjuice.com plně nasazují SDMI

Obě tyto společnosti dnes patří mezi elitu ve svém oboru. Dnes přichází s již dávno zmiňovaným systémem SDMI do praxe.
Společnosti RealNetworks a Mjuice.com zavedly systém chráněného přehrávání audio-digitálních formátu po dlouhé době do praxe. RealNetworks především patří mezi nejlepší společnosti zabývající se digitálním audiem. Se svými hudebními formáty dokáže uspokojit každou vydavatelskou společnost a v neposlední řadě také samotného uživatele. Mjuice.com je hlavním vedoucím serverem v nabídce komerční a licencované MP3 hudby na Internetu. Dnes se vše malinko mění a Mjuice.com společně s RealNetworks nastoluje nový standard. Veškerá hudební tvorba, kterou lze na Mjuice.com zakoupit (jedná se o více jak 30 000 hudebních nahrávek ošetřených systémem SDMI), je nyní k dispozici pro uživatele používající RealJukebox, který vlastní něco kolem 23 miliónů hudebních fandů. Přes tento univerzální hudební software lze stahovat z Internetu, a to především z Mjuice.com hudební tvorbu (po řádném zaplacení), která je plně autorsky chráněna proti nelegálnímu přehrávání a dalšímu šíření.

V rámci této spolupráce společnost Mjuice.com vyvinula přídavný software (plug-in) pro RealJukebox, který hudebním nahrávkám z Mjuice.com umožňuje přímo funkce preview, on-line objednávky a přehrávání. Tento velmi zajímavý plug-in je přímo k dispozici prostřednictvím samotného programu RealJukebox, díky němuž se dá stáhnout.

Jako dárek tyto dvě společnosti pro své uživatele připravily možnost stažení několika hudebních nahrávek (nikdy oficiálně nevydaných) od hudebního vydavatelství Geffen Recording, které uvolnilo skladby od Beck a Foo Fighters. Jde o skladby: Learn to Fly, Debra z albaThere is Nothing Left to Lose. Prostřednictvím RealJukeboxe si tyto skladby můžete stáhnout.

Diskuze (1) Další článek: Geoworks bude skutečně trvat na svých patentech

Témata článku: , , , , , , , ,