PR články

První informace o konferenci TechEd-DevCon 2018

Odborná konference TechEd-DevCon, která IT profesionálům zprostředkuje informace o novinkách z těch nejprestižnějších akcí po celém světě, proběhne letos již pošestnácté.

TechEd-DevCon je konference určená všem z oboru informačních technologií, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech nejen v oblasti produktů společnosti Microsoft.

Jak je již tradiční u konferencí Počítačové školy Gopas, informace o novinkách jsou zde doplněné příklady jejich praktického uplatnění a ukázkami řešení problémů z reálné praxe. Zejména proto se konference pořádané Gopasem těší velké oblibě a jsou v drtivé většině s velkým předstihem vyprodané.

Příprava programu konference vrcholí, už teď je možné slíbit více než sedmdesát unikátních prezentačních bloků, které účastníky seznámí s nejnovějšími technologiemi, platformami a nástroji společnosti Microsoft. Získají tak přehled o širokém okruhu dostupných nástrojů a systémů nezbytných pro tvorbu řešení v prostředí firemní IT infrastruktury.

Program bude kromě čistě vývojářských či ITPro slotů obsahovat například i přednášky specializované na IT bezpečnost a hacking, nebo prezentace zaměřené na cloudové technologie a Microsoft Azure. A protože týden před TechEd-DevConem proběhne v Seattlu největší vývojářská konference společnosti Microsoft – Build, budou žhavé novinky z této konference představeny i českým vývojářům.

Účast na TechEd-DevConu již přislíbila řada zahraničních odborníků. Například Christian Nagel, kterého znají účastníci brněnského G2B TechEdu. Je to vývojář s více než 20letou zkušeností z vývoje distribuovaných řešení, který také výrazně publikuje a přednáší po celém světě. Nebo Dmitriy Soshnikov, který jako technologický „evangelista“ společnosti Microsoft seznamuje s nejnovějšími technologiemi pro vývoj softwaru zejména začínající vývojáře: školáky, studenty, začínající firmy.

0525_2018_GOPAS_CZ - TechEd_2018_Banner_300x600_013.jpg

Stál u zrodu několika hackathonů, podílel se na technologických projektech zavádění technologií AI, chatovacích robotů a internetu věcí v řadě společností. Pro pravidelné účastníky konference nebude neznámým jménem Catalin Gheorghiu, solution architekt, který se v současné době zaměřuje především na IoT, průmyslová mobilní a cloudová řešení. Kromě toho působí jako trenér a konzultant, věnuje se i publikační činnosti, přednáší v Rumunsku i v zahraničí.

TechEd-DevCon 2018 proběhne ve dnech 14. až 17. května v Praze, již tradičně v prostorách nejmodernějšího multikina Premiere Cinemas v Praze Hostivaři. Více na www.teched.cz.

Další článek: Sporťák vypuštěný do vesmíru může trefit Zemi. Lidstvo se toho ale nemusí dožít

Témata článku: