Prohlížeče | Internet | Seznam.cz

Prohlížeč od Seznamu má upravený design a nové funkce. Inspiroval se u Opery

Seznam aktualizoval svůj prohlížeč a přináší do něj několik novinek. Mezi ty hlavní patří upravený vzhled a nové funkce v boční panelu, kam se přestěhovala historie, oblíbené položky a další prvky. Změn se dočkala i mobilní verze.

Největší viditelnou změnou na počítačích je zřejmě pozměněný design, který se přibližuje klasickému Chromu. Stále dominuje bílá společně s červeným logem Seznamu, to je ale nově v rámci bílého tlačítka, není tak tolik výrazné.

image-2-na-pozdeji.png 
Do prohlížeče přibyl nový boční panel.

Druhou viditelnou změnou na počítačích je nově přidané boční menu prohlížeče. To se podobá tomu, které má například Opera, v základu je ale na druhé straně – vpravo. Obsahuje přístup k nejčastěji používaným funkcím, jako jsou oblíbené položky, historie, seznam stažených souborů a funkce Na později. Ta slouží k ukládání odkazů na stránky, kterým se chcete věnovat někdy v budoucnu. Všechny tyto funkce jsou navíc synchronizované mezi zařízeními.

Nechybí ani vyhledávání mezi položkami a potěší i hromadné úpravy. Ty se týkají hlavně oblíbených stránek a využít je můžete i na mobilních telefonech. Zde se také objevuje synchronizovaná záložka Na později.

Podle Seznamu se prohlížeči daří a každý měsíc jej využije 1,3 milionu unikátních uživatelů napříč platformami. Denně je to pak přibližně půl milionu. Dostupný je jak na počítačích, tak mobilních telefonech.

Jak to vůbec vypadá s prohlížeči? Který vede a jaké naopak prohrávají?

Diskuze (2) Další článek: Plně elektrické komerční letadlo poprvé úspěšně absolvovalo zkušební let. Trval 15 minut

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,