Profík v náručí SolidWorks

Stále nové úspěchy produktu české firmy, byť už s americkým nádechem, určitě potěší srdce každého patriota. MechSoft-PROFI pro SolidWorks je jedním z nich.
Stále nové úspěchy produktu české firmy, byť už s americkým nádechem, určitě potěší srdce každého patriota. MechSoft-PROFI pro SolidWorks je jedním z nich.

Začátkem tohoto týdne společnost MechSoft.com oznámila úspěšné splnění všech testovacích kritérií programu MechSoft-PROFI pro SolidWorks pro získání titulu Certified Gold Product pro SolidWorks 2000. Do programu „SolidWorks Certified Gold Product“ nejsou zařazeny všechny produkty, ale jen ty nejlepší, maximalizující produktivitu uživatelů systému SolidWorks.

S potěšením jsme se chopili možnosti integrovat řešení MechSoft-PROFI s výkonným objemovým modelářem SolidWorks,“ řekl Steve Vidal, president MechSoft.com. Technologie firmy MechSoft.com umožňuje konstruktérům navrhovat podle funkce, nejen podle tvaru. Sledováním funkčních závislostí jednotlivých součástí a definováním jejich vztahů v sestavě umožňuje soustředit se na otázku „proč“ při konstruování a tak co nejlépe zachytit záměr konstruktéra při návrhu.

MechSoft-PROFI integruje sílu pěti součástí: správce vazeb, knihovnu standardních součástí s více než miliónem inteligentních prvků, strojírenské výpočty, generátor vypočtených součástí a on-line strojírenskou příručku. Využitím těsné spolupráce těchto součástí je možno revidovat sestavy a vyhodnocovat scénáře „co když“ během několika sekund.

Váš názor Další článek: Další bodík ENCADu, bude ale stačit?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,