Profesionální web na pár kliknutí

(inzerce) Potřebujete vlastní webové stránky? Pomůže vám populární redakční systém, se kterým jejich tvorbu zvládnete během pár minut, získáte .cz doménu zdarma nebo e-shop!

Více informací o firemních nebo osobních stránkách najdete na www.inPage.cz

Oblíbená služba inPage od společnosti ZONER software umožňuje vytvořit firemní webové stránky vlastními silami za několik minut. inPage se hodí jak pro „renovaci“ starého webu, tak pro tvorbu úplně nových webových stránek. Můžete tak na internetu prezentovat svoji firmu rychle, levně, hezky, jednoduše a se vším, co potřebujete … a bez zkušenosti s programováním.

balicky-inpage-small-50-procent.png
Ukázka webů vytvořených v inPage

inPage nabízí

  • www stránky
  • doménu .cz
  • e-maily
  • průvodce vytvořením stránek
  • podpora SEO (Seznam, Google)
  • e-shop s pokročilými službami
  • stovky šablon
  • rychlá aktualizace dat on-line
  • balíčky pro vytvoření hotových stránek

Kdo chce hezké a snadno upravovatelné webové stránky s vlastní .cz doménou, kterou využívají tisícovky spokojených uživatelů s firemními, osobními nebo klubovými stránkami, služba inPage by pro něj měla být jasnou volbou.

S velmi nízkými pořizovacími i provozními náklady, množstvím služeb a doménou .cz v ceně se stává ve své třídě jedničkou mezi konkurencí.

Akce – 50 % SLEVA

V rámci kampaně na podporu domény .cz je nyní služba inPage pro tvorbu webových stránek za speciální cenu jen 600 Kč/rok a doménou .cz zdarma.

Detail slevy

Pokud nemáte dostatek času, vytvoříme stránky za vás! Nachystáme vám kompletní web v moderním designu, aby ho vyhledávače našli, nyní se slevou 20% - zkuste naše balíčky již od 2.390 Kč.

Více informací o balíčcích, které ušetří čas i vaše peníze>> Balíčky inPage – tvorba webových stránek.

Nastartujte své prezentace na doméně .cz

Doména .cz je součástí webové adresy, e-mailové adresy a všech dalších adres internetových služeb. Vytváří internetovou identitu dotyčné osoby či organizace. Na českém internetu je nejvíce populární doména .cz,která má aktuálně přes 1.060.000 registrací a má pro prezentaci v českém prostředí nezaměnitelný význam. Pokud chceme začít prezentovat svoji firmu či osobu, jasná volba by měla padnout na doménu .cz.

Veškeré informace o programu inPage naleznete na webových stránkách www.inPage.cz nebo se můžete obrátit na zákaznickou podporu společnosti ZONER software, tel. 603 196 637, e-mail admin(zav)zoner.cz.

inPAGE.png
Další článek: Apple s levnějším iPhonem udělal chytrý a potřebný krok [komentář]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,