PR články

Proč je SnackHost Cloud lepším hostingem a proč poráží ostatní (promo kód na 50% slevu)

Rok a půl využívá cloudovou službu SnackHost.com několik tisíc spokojených klientů. SnackHost uvedl na hostingový trh novou generací hostingových služeb s transparentnějším účtováním, dostupností 99,99%, jednoduchou škálovatelností a podporou nových technologií.

Cloud Hosting

Cloud Hosting je moderním webhostingem v cloudovém kontejnerizovaném prostředí, přesto je pro uživatele naprosto stejně použitelný jako tradiční webhosting. Oproti těm však Cloud Hosting zajistí modernější nástroje (možnost SSH, GIT apod.), vysokou dostupnost, garantovaný výkon a v neposlední řadě denní účtování bez jakéhokoliv závazku a nutnosti platit jakékoliv období dopředu.

1) Balancovaný provoz s vysokou dostupností

SnackHost Cloud Hosting infrastruktura je založeno na obrovském množství serverů. Provoz webů našich zákazníků je tak balancován na mnoho serverů (bez nutnosti jakkoliv upravovat aplikaci). Tradiční webhostingy tradičně používají často pouze jeden server pro určitou skupinu uživatelů, což sebou přináší riziko nedostupnosti při poruše takového serveru. Pro maximální dostupnost jsou ve SnackHostu replikované i databázové servery.

2) Podpora více verzí PHP, SSH, Composer, GIT, PostgreSQL

SnackHost Cloud Hosting podporuje i řadu technologií, které nejsou pro hosting zcela běžné. Jsou to služby pro technické fajnšmekry. Kde jinde můžete používat nástroje jako SSH, GIT, Composer nebo třeba PostgreSQL databázi? U PHP podporujeme verze 5.4, 5.6, 7 i 7.1 s možností verzi PHP kdykoliv přepnout.

3) Garantovaný výkon

Každý web má k dispozici garantovaný a vyhrazený počet spojení (20) s možností jednou volbou Váš cloud hosting naboostovat na dvojnásobnou hodnotu.

4) Neomezený datový prostor

Každý hosting je omezen pouze počtem souborů (100 000 souborů na jeden hosting), avšak bez omezení objemu uložených dat.

5) První opravdu Drupal friendly hosting v ČR

VSHosting si váží podpory opensource komunity a na základě podnětů jsme SnackHost Cloud Hosting optimalizovali i pro Drupalisty. K dispozici máte nástroje jako drupal console, drush a adresářovou strukturu podporující deploy pro Drupal 8.

Cloud Servery

SnackHost Cloud Servery jsou moderním pojetím tradičních virtuálních serverů v OpenStack cloudu s vysokou dostupností.

1) Třínásobná replikace a rychlá disková pole

Všechna data Cloud Serverů našich klientů jsou v jednu chvíli vždy na 3 nezávislých storage jednotkách, které jsou naprosto oddělené. Trojnásobnou replikaci dat jsme zvolili pro maximální zabezpečení uložených dat proti jejich ztrátě. Všechna data jsou uložena výhradně na výkonných serverových SSD discích pro maximální rychlost.

2) Individuální poměr výkonu

U SnackHost Cloud Servers mají uživatelé možnost přizpůsobovat si výkon CPU, RAM a SSD dle poměru, který zrovna požadují a kdykoliv tento poměr měnit.

3) Integrovaná antiddos ochrana v ceně

Součástí každého SnackHost Cloud Serveru je integrovaná antiddos ochrana (založená na technologii Radware).

4) Výběr z předem připravených šablon

Na své si přijdou zájemci o Debian či Ubuntu Server, ale také uživatelé Centosu či Fedory včetně předpřipravených šablon například na LAMP/LEMP server, server s PLESKem, databázový server či vlastní nextcloud server.

Špičkové technologické zázemí a 11 let praxe

SnackHost je provozován v zázemí mateřské společnosti VSHosting, která provozuje špičkové datové centrum ServerPark DC1 a aktivně plánuje stavbu datacentra ServerPark DC2. ServerPark DC1 je, od své kolaudace v roce 2015, stále nejmodernějším českým datovým centrem, i když věříme, že DC2 jej v některých parametrech ještě překoná ;-)

Transparentní denní účtování

Unikátem SnackHostu je také způsob účtování. Všechny poplatky za služby (vyjma ceny domén) jsou účtovány denně, takže například hosting jednoho webu vychází na částku 82 haléřů denně, částka se strhává z kreditu, který si uživatel může dobíjet v libovolné výši nebo nechat SnackHost, aby si 1x týdně strhával částku z platební karty automaticky (využívá již 24% všech uživatelů). Z toho vyplývá, že službu můžete kdykoliv ukončit bez jakéhokoliv závazku.

A zde je kód na slevu 50% na 3 měsíce na všechny služby vyjma domén pro prvních 100 aktivovaných služeb s tímto kódem: SNACKCLOUDZIVE1117

www.snackhost.com

Další článek: Kříženec auta a tanku: Nový pick-up GMC má pohon na všechny čtyři... pásy!

Témata článku: