Reklama

Pro hraní nejen na Vánoce

Vánoce jsou svátky klidu a míru. To ale neznamená, že bychom je měli trávit pouze u televize.

S novým herním notebookem MSI se Vánoce promění v jeden velký herní svět neomezených možností, kde limitem bude pouze vaše představivost. Využijte proto slevy na herní notebooky MSI a připravte se na pořádnou akci!

GE76. Ten nejvýkonnější.

Řada notebooků Raider je prostě TOP. 8 jádrové procesory Intel i9 s frekvencí každého jádra až 5,3 Ghz, 64 GB paměti a hlavně neuvěřitelně výkonná grafika NVIDIA GeForce RTX™ 3080 (3070) s 16 GB vlastní paměti, která obsluhuje 360 Hz displej s Full HD rozlišením. To je sestava, která zvládne rozjet i nejnovější herní pecky na nejvyšší detaily. Realistické zobrazení herních scén, odlesků a chování světla v reálném čase ve vysoké kvalitě, vše je pro GE76 Raider hračkou. Dokonalé je také provedení v kovovém designu s důrazem na kvalitu a odolnost. Audiofily překvapí kvalita instalovaných Dynaudio reproduktorů, hračičky zase možnost RGB osvětlení. Detailní nastavení 16,8 miliónů barev umožňuje prakticky nekonečné barevné kombinace všem, kteří se chtějí odlišit.

Cena od: 61 990,-

radier_ge76.jpg

GS66 Stealth – maximálně minimalistický

Pro nenápadné hraní v práci nebo ve škole je určena herní řada tenkých Stealth notebooků MSI. Jednoduchý až puristický design v matném provedení se může pochlubit mnoha oceněními z řad IT časopisů a výstav jako je například CES, tak i prestižním oceněním Red Dot, udělovaným za produktový design. Podobně jako řada Raider umí uchladit i procesory Intel® Core™ i9, stejně jako grafické karty NVIDIA GeForce RTX™ 3070 a RTX™ 3080. Kromě nízké váhy, která ale neměla vliv na celokovové provedení notebooku, tu našla místo i obrovská baterie s kapacitou 99,9 Wh. Nadšence pak potěší 165 Hz IPS displej s WQHD rozlišením 2 560 × 1 440, na kterém budou hry vypadat přímo úžasně.

Cena od: 49 990,-

stealth_gs66-kv.jpg

Pulse GL66 – síla úderu

Pulse GL66 je jako pulzní zbraň. V rukou náruživého hráče dokáže doslova pobít protihráče. Jeho energický design s ostře řezanými rysy nejen dobře vypadá, ale také dokonale funguje. Ukrývá totiž výkonné chlazení 8 jádrových Intel® Core™ i7 procesorů a grafických karet NVIDIA GeForce RTX 3060, které zaručí hraní na vysoké detaily. Hráči také ocení velký úložný prostor, 144 Hz IPS displej s Full HD rozlišením a RGB klávesnici s možností nastavení funkce a barvy pro každou klávesu zvlášť.

Cena od 37 990,-

gl66_pulse.jpg

Více informací o této nabídce: https://msi.gm/cz2021xmas

Další článek: Astronomové objevili exoplanetu, kde jeden rok trvá osm hodin. Pokrývá ji moře roztaveného železa

Témata článku: ,