Premio začíná u AT Computers

[oživeno] Společnost AT Computers rozšířila svou nabídku o monitory značky Premio.
Ostravská společnost AT Computers, distributor monitorů ViewSonic a SONY, rozšířila svou nabídku o monitory značky Premio.

Nabízené modely splňují náročné požadavky norem pro nízkou spotřebu energie EPA, Nutek a VESA, stejně jako švédskou normu TCO'95 pro vyzařování. Monitory Premio mají invarovou obrazovku 15'' až 17'' s roztečí bodu od 0,28 do 0,26mm.

Živě komentuje: Firma AT Computers dosud dodávala ke svým cenově nejnižším modelům monitory KFC, ty jsou nyní doplněny o monitory Premio. KFC tak v nabídce zůstávají a kupující si bude moci vybrat z více značek. V nabídce AT Computer tak přibudou čtyři nové modely s vysoce konkurenčními cenami. Nejslabší 15palcový monitor bude stát 5 560 Kč, přičemž nejlepší 17palcový přijde na 13 780. V rozlišení 1024x768 má nejslabší monitor frekvenci 70 Hz, což se nedá zrovna označit za ergonomické, ale lepší varianta patnáctky zde nabízí až 85 Hz a to za 6 020 Kč. Lepší sedmnáctka nabízí tutéž frekvenci při rozlišení 1280x1024. Záruka na všechny modely je tři roky.

Monitory Premio tvoří doplnění sortimentu a jsou základem nižší cenové hladiny. Kdo hledá vyšší kvalitu i přes vyšší cenu, má pochopitelně na výběr ze značek ViewSonic a Sony. S monitory Premio nemáme zatím podrobné zkušenosti, nicméně připravujeme recenzi jednoho jejich zástupce v časopise Computer.

Váš názor Další článek: Nepamatujte si - pamatujeme si za vás!

Témata článku: , , ,