Přejděte z Windows na Mac s tím nejlepším z obou světů!

(inzerce) Možná zvažujete přechod z PC na počítač od Applu, ale máte obavy, že se neobejdete bez některých programů z Windows. S Parallels Desktop 8 to není problém.

Parallels - box.pngMnoho z vás uvažovalo nebo uvažuje nad přechodem z klasického PC na Mac. Důvody jsou jasné – spolehlivý chod, krásný design a prestiž … ale co budete dělat, když Vám na počítači Mac nepojede potřebný program nebo důležité Windows aplikace? Investovali jste již mnoho prostředků do licencí pro PC? Chtěli byste mít počítač Mac, ale software, který potřebujete k práci, není na platformě Mac dostupný?

Máme pro Vás řešení! Použijte nejlepší nástroj na virtualizaci operačního systému Windows na počítačích Mac – Parallels Desktop 8 for Mac. Díky virtualizaci můžete bez sebemenšího problému spouštět všechny své potřebné aplikace, které nemají alternativu pro Mac OS X anebo je jejich alternativa nepřijatelná. Využijte celý potenciál Vašeho Macu - dva světy integrované v jediném hardware. Jednoduše si nainstalujte Windows 7* nebo budoucí novinku od Microsoftu Windows 8 na svůj Mac pomocí aplikace Parallels Desktop a užijte si krásu, jednoduchost a sílu řešení, které Vám nabízíme.

 Parallels.jpg

Parallels Desktop je nepoužívanější řešení pro spouštění systému Windows na počítačích Mac. Díky dokonalému propojení ani nepoznáte, že na Mac OS X běží další systém. Stačí pouze pracovat a nestarat se o propojení. Pokud jste milovníci her nebo potřebujete vysoký grafický výkon, pak oceníte nativní podporu DirectX 10, podporu 3D grafiky a možnost přiřazení až 1 GB RAM paměti pro grafickou kartu. Díky těmto parametrům Parallels Desktop předbíhá své konkurenty a určuje směr virtualizace na počítačích Mac.

Produkt Parallels Desktop 8 for Mac si můžete bez závazku a omezení vyzkoušet po dobu 14-ti dní. Více informací a další podrobnosti naleznete na produktovém webu www.parallels.cz

* Aplikace Parallels Desktop 8 for Mac se dodává bez operačního systému.

Další článek: Japonci vyvíjejí robota, který se v roce 2021 dostane na univerzitu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,