Přehledný a rychlý MP3 přehrávač C-4 2.2

Už vás přestal bavit WinAmp? Zkuste velice zajímavý, rychlý a přehledný MP3 přehrávač C-4.
Softwarová společnost Imaginality Productions pro nás připravila velice zajímavý MP3 přehrávač C-4, který překvapí možná i vás.

C4 podporuje tyto formáty: m3u, pls, mp3, mp2, mp1, vgf, cda, wav, mid, mod, mdz, s3m, xm, itz, it, zip, rar, umx a některé další. Důkaz o tom, že C4 je v celku nenáročný také dokládá minimální konfigurace PC. Potřebujete minimálně Windows 95/98/2000/NT, procesor Pentium (doporučeno Pentium 133 MHz) a 16 MB paměti (doporučeno je však 32 MB paměti). C4 je v celku oproti konkurenčním MP3 přehrávačům stabilní a nepadá. Záleží však také, na jakém operačním systému tento přehrávač používáte. Ze zkušeností je celá řada podobných přehrávačů nejstabilnější na Windows 95, což platí i o C4. Instalační program má kolem 1 MB. Instalace je velice rychlá a bezproblémová. Sami budete překvapeni pěkným designem, který se schovává pod tak obsahově malým instalačním souborem.

Uživatelé mají k dispozici pro úpravu zvuku a souborů 10pásmový equaliser, playlist s editorem a změnou ID3 tagů, což je u dnešních přehrávačů již standardem.

Potěšující je také, že lze měnit kompletní vzhled pomocí několika dostupných skinů, které jsou volně ke stažení na stránkách přehrávače. Tvůrci tohoto přehrávače doplnili přehrávač celou řadou velice užitečných funkcí (vyhledávání MP3 na Internetu, celá řada internetových služeb atd.), které určitě oceníte.

C4 se dá zdarma stáhnout z domovské stránky tohoto přehrávače. Vřele tento přehrávač doporučuji.

Váš názor Další článek: Altavista propouští 25 % zaměstnanců

Témata článku: , , , , , , , , , ,