Představujeme web DIGIarena.cz, místo pro fotografy

Web DIGIarena.cz se věnuje fotografii z kulturní i technické stránky. K tomu poskytuje prostor uživatelům ve fóru a v uživatelské galerii.

DIGIarena.cz je web pro fotografy. Nabízí zpravodajství ze světa fotografie, svým obsahem postihuje nejen nové technologie a fotografické trendy, ale věnuje se i kulturnímu přehledu v Česku. K tomu současně nabízí prostor pro čtenáře ve vlastní webové galerii.

DA.jpg
DIGIarena.cz

 

Své si najdou i návštěvníci prahnoucí po sebevzdělávání – ti, kteří se chtějí naučit lépe fotit nebo své digitální snímky upravovat v různých fotografických editorech. Ve svých recenzích DIGIarena popisuje také řadu fotografického příslušenství, jako jsou stativy, objektivy či brašny.

Přestože se DIGIarena.cz dívá na svět fotografie také z kulturního hlediska, nemalá část prostoru je věnována přehledu fotografické techniky. Zájem je tradičně o nejnovější zrcadlovky, o kompakty s výměnnými objektivy – tzv. bezzrcadlovky – až po poslední modely kompaktních fotoaparátů.

Záběr článků však přesahuje hranici čistě fotografických přístrojů. Postihuje i trend poslední doby – fotomobily a fotografické aplikace pro mobilní telefony, tablety.

DIGIarena ale není pouze pasivní médium. Kromě diskusí pod články nabízí prostor pro návštěvníky a pravidelné čtenáře v podobě diskuzního fóra a webové fotogalerie. Ta obsahuje na sto tisíc fotografií, každý registrovaný uživatel do ní může nahrávat své snímky, sledovat a hodnotit fotografie ostatních.

 

Další článek: Intel chce znovu oživit netbooky, už žádné ventilátory

Témata článku: , , , , , , , , , ,