Časopis Computer

Právě vychází listopadový Computer: otestovali jsme fitness náramky a levné záložní zdroje

  • Chcete být v kondici? Zkuste motivaci s fitness náramkem
  • Zálohu NASu či kamerového systému zvládne i levná UPS
  • Návod, jak si zabezpečit byt, dům či chalupu svépomocí

Listopadové číslo Computeru přináší tradičně 148 stran nabitých testy, novinkami a technologickými články. Podrobně jsme prozkoumali specifikaci nové generace procesorů AMD s architekturou Zen 3. Zdá se, že doposud neohrožený Intel má docela problém.

V seriálu programování elektroniky najdete návod na jednoduchý detektor zapomenutých otevřených garážových vrat. Vyjde na pár desetikorun a díky zdrojovému kódu na naší C-zóně si jej snadno a rychle vyrobíte i vy.

Chcete předplatné Computeru v podstatě zdarma? Jen nyní získáte k předplatnému True Wireless sluchátka Connect IT v hodnotě 900 Kč. Jednotlivá čísla v tištěné i elektronické podobě, stejně jako předplatné časopisu, získáte na www.ikiosek.cz.

Do srovnávacích testů jsme pozvali produkty, které od sebe nemohou být tematicky vzdálenější: deset fitness náramků s cenou do 2 000 Kč doplnily záložní zdroje s podobným cenovým limitem, které skvěle ochrání počítač i NAS při výpadku proudu. Pro oba testy platí: ten nejdražší není vždy nejlepší.

Chystáte se zazimovat chalupu? Poradíme, jak snadno, svépomocí a co nejlevněji zajistit základní dohled před nezvanými hosty.

Máloco zvládne zlepšit pracovní efektivitu jako adekvátní monitor, případně rovnou monitory dva. V cenovém průvodci jsme prošli aktuální trh a našli modely, které přesně vyhoví konkrétním požadavkům.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

2403_lezi.png

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (2) Další článek: Stará britská formule jde znovu do výroby. Vznikne šest kusů, cena bude šílená

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,