Pouze tři řady notebooků mají stačit

Compaq představil nové modelové řady notebooků Armada M, E a V.
Compaq představil nové modelové řady notebooků Armada M, E a V. Notebooky Armada M300 a M700 (Mobilita) jsou pro pracovníky v terénu – jsou lehké (notebooky), a konstruované s ohledem na odolnost. Notebook Armada E500 je určen pro každodenní používání v podniku, tj. jde do výkonu (až 650 MHz Pentium III) a do rozšiřitelnosti (Extensibility). Notebook Armada V300 je pro nás, ty ostatní, kteří když už vůbec jdou do notebooku, zohledňují cenu – ta zde začíná na 58 980 Kč. Zvýšenou dobu provozu z akumulátorů podporuje také technologie Intel SpeedStep, která přepíná takt procesoru podle provozního režimu, a tím i jeho odběr.

Compaq zredukoval svoji nabídku, dříve až příliš obohacenou o modely pohlcené firmy Digital. K redukci modelových řad Compaq přistoupil na základě zkušeností a průzkumů – například model E lze „téměř libovolně“ rozšiřovat, kromě toho lze moduly mezi jednotlivými modely přenášet – DVD, aku, CD-ROM, doky, multibay. Mají tedy hodně společných prvků, a to zlevňuje jejich provoz v podnicích.

V mobilních počítačích Compaq připomněl svoje Aera – černobílý a barevný PDA a barevný „klávesový“ – vše pod Windows CE.

Váš názor Další článek: SWS umí nejen Microsoft

Témata článku: , , , , , , ,