Pouze dnes: Zoner Photo Studio 15 Pro ke stažení zdarma

Zoner má po čase opět akci na webu Giveaway of the Day, kde se po omezenou domu jednoho dne nabízí software zdarma. Tentokrát máte možnost stáhnout plnou verzi editoru fotografií Zoner Photo Studio 15 Pro, tedy předposlední verze. Nesmí vám ale vadit angličtina.

Nabídka trvá jen do zítřejšího rána, program musíte stáhnout a nainstalovat do 9:00 hodin 9.1.2014

rychle upravy zps15.png
Zoner Photo Studio 15

Program je nabízen na americkém webu a logicky jen v angličtině. Proč jej Zoner nabízí zdarma pouze tam, je celkem jasné – chce tím rozšířit povědomí o Zoner Photo Studiu na silném americkém trhu. U nás by taková nabídka nedávala obchodní smysl, Zoner Photo Studio tu zná téměř každý uživatel počítače, který někdy fotil.

Ačkoli se jedná o předposlední verzi a aktuální šestnáctka nabízí zajímavé inovace zejména z hlediska uživatelského prostředí, má i patnáctka stále co nabídnout, obzvlášť v plné verzi Pro. Připomeňte si program starším článkem s představením:

Součástí nabídky je i výhodný upgrade na aktuální verzi 16. Pokud se rozhodnete do tří dnů, můžete koupit licenci Zoner Photo Studia 16 Pro za 39 dolarů, což je v přepočtu asi 800 Kč a odpovídá to standardní ceně za upgrade. Plná verze stojí 1 499 Kč.

Diskuze (74) Další článek: Hybridní tablet od Asusu běží na Androidu i Windows 8 [CES]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,