Pouze DNES doména .EU za 16 Kč

(inzerce) Pouze jeden den, a to dnes 16. 5., máte možnost zaregistrovat si .eu doménu na 1 rok za pouhých 16 Kč. Pro zájemce navíc exklusivní dárek – webové stránky ZDARMA.

eu.png8 let po vstupu ČR do Evropské unie si můžete na stránkách dvou hostingových projektů společnosti ZONER software - Czechia.com a regZone.cz registrovat novou .eu doménu za super cenu 16 Kč. Pouze jeden den – pouze dnes – pouze 16. 5. 2012. K dispozici je omezený počet domén k registraci, proto neváhejte!

.eu doména za 16 Kč

Pokud nevlastníte svoji doménu či jste dosud váhali, máte teď jedinečnou šanci k objednání. Akční cena platí pro všechny nově registrované .eu domény, které budou registrovány 16. 5. 2012. Pro tuto speciální akci je uvolněno jen 1.000 .eu domén.

eu-za-16-korun-button.png

K doméně webové stránky? Nyní zdarma!

Pro úspěšnou prezentaci na doméně jsou potřeba webové stránky. Nyní si exklusivně a zdarma můžete s novou doménou EU objednat i redakčním systém inPage pro jednoduché vytvoření webu.

Získáte tak velmi oblíbený redakční systém pro snadné vytvoření moderních stránek, které můžete jednoduše sami upravovat.Kromě výběru z desítek šablon vzhledu a různých motivů si zde vytvoříte i vlastní e-mail nebo plnohodnotný e-shop. Navíc Vám pomůže jednoduchý průvodce, se kterým hravě zvládnete vytvořit nové, hezké www stránky na pár kliknutí za 5 minut.

Co získáte zdarma

  • redakční systém inPage Standard pro tvorbu stránek na 1 rok
  • vlastní e-mailové adresy
  • mnoho kombinací vzhledu z připravených šablon
  • možnost vytvoření moderního e-shopu
koupit.png

Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy týkající se domén na naší non-stop zákaznické podpoře: tel. 603 196 637, e-mail admin@zoner.cz.

*Ceny uvedené v článku jsou bez DPH. Při objednání domény .eu s webovými stránkami ve variantě inPage Standard platíte každý další rok 1.200 Kč bez DPH (cena včetně domény).

inpage.png
Další článek: NUAds: Interaktivní reklamy, které by nás mohly sledovat

Témata článku: , , , , , , , , , , ,