Pošlete článek přátelům

Nyní můžete každý článek z Živě poslat na libovolnou e-mail adresu i s vaším komentářem.
Těsně po spuštění nového Živě na technologii ASP, jsme vám slíbili, že Živě zdokonalíme v krátké době více, než jste byli zvyklí u staré obtížněji spravované podoby. Ihned po spuštění Živě jste si mohli přepnout zobrazení článku do podoby vhodné pro tisk a přímo v článku vidět seznam aktuálních článků.

Rozhodně ale u toho nezůstane a připravujeme pro vás celou zásobu novinek a vylepšení. Počínaje dneškem můžete libovolný článek poslat svému příteli jako e-mail zprávu. Stačí kliknout v levém rohu stránky na obrázek pošli článek a na následující stránce vyplníte potřebné údaje.

Poslat můžete jen nadpis a abstrakt článku, nebo rovnou celý článek. Napište i komentář pro příjemce, řekněte mu třeba jak se vám osobně článek líbil, nebo, co vás nejvíce zaujalo. Zpráva bude odeslána na zadanou e-mail adresu, vaše e-mail adresa je nutná jen jako informace pro příjemce, odesílání zpráv z Živě se nijak nespojuje s vaším poštovním serverem a tak jej nezatěžuje.

Před posláním zprávy je z textu odstraněno veškeré formátování a odkazy spolu s odstraněním háčků a čárek. Toto je nutné kvůli ne vždy korektně nastavené češtině na straně příjemce, přijatý text by proto nemusel být čitelný. Ve zprávě je ovšem i odkaz na původní článek, stačí jej otevřít v prohlížeči a hned se dostanete na příslušnou stránku se vším formátováním a odkazy.

Váš názor Další článek: Bude Intel stavět u nás?

Témata článku: , ,