Poslední šance: vyhrajte Acer Aspire One 751h za blogování

29. července 2009
Šeptanda: ATI chystá Radeon HD 4860

Na Živě.cz stále probíhá blogerská soutěž o dva netbooky Acer Aspire One 751h. Jsou to atraktivní stroje s velkým 11,6" displejem nabízejícím LED podsvícení a rozlišení 1366 × 768 bodů a ve výbavě mají nový procesor Atom, 160GB disk, Wi-Fi, Bluetooth i čtečku karet (aktuální cena na Alza.cz je 10 649 Kč). Jeden netbook už svého výherce má, ale ještě máte šanci získat ten druhý.

Co udělat pro výhru? Stačí si založit blog na Živě.cz a publikovat na něm pár příspěvků. Jak jste si mohli všimnout u předchozí finálové pětky, není nutné psát kvanta článků. Větší šanci na vítězství mají blogy s kvalitním obsahem, který bude užitečný či jinak zajímavý pro ostatní čtenáře. Do konce soutěže zbývá ještě pár dní – můžete si tedy ještě založit blog a publikovat na něm dva, tři články na téma blízké počítačům. Je to práce zábava tak na dvě hodiny i pro méně zdatného pisatele.

Acer Aspire One.jpg

Finálovou skupinu blogů určí redakce, nicméně finální hlasování je na ostatních čtenářích. Zkuste je zaujmout. A i když se zrovna nepodaří vyhrát, získáte řadu příznivců a budete mít blog s velmi dobrou návštěvností. Soutěže na našich blozích nejsou výjimkou, a tak o doplňující inspiraci ke psaní nebude nouze.

Blog založíte zde, pravidla soutěže najdete tady.

Další článek: Šeptanda: ATI chystá Radeon HD 4860

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,