Pořádek mezi CD na síti

Společnost Axis Communication vyvinula nový software, který umožňuje snadnou správu a přístup ke kompaktním a digitální videodiskům umístěných na síťových serverech.
Společnost Axis Communication vyvinula nový software nazvaný AXIS StorPoint Disco, který umožňuje snadnou správu a přístup ke kompaktním a digitální videodiskům umístěných na síťových serverech AXIS StorPoint Disco. Program nabídne po instalaci uživateli jedinou složku „Network Storage“, která obsahuje všechny síťové zdroje CD a DVD. Uživatel má dostupná všechna zařízení, bez nutnosti jejich vyhledávání v síti, nezáleží mu na fyzickém rozmístění mechanik a neztrácí přehled o svých datech v případě přemístění mechaniky.

Zmiňované síťové servery někdy nazývané ThinServery připojují mechaniky nebo věže mechanik přímo k síti bez nutnosti použití souborového serveru, který není zatěžován obsluhou těchto zařízení. Podobná zařízení vyrábí AXIS nejen pro CD a DVD mechaniky ale i pro tiskárny, scanery a mechaniky JAZ.

Software AXIS StorPoint Disco stáhnout z webových stránek společnosti AXIS, případně u prodejců řešení společnosti AXIS.

Váš názor Další článek: Silný tlak Telecomu

Témata článku: , , , , ,