Populární LAVA! pod WinAmpem

Dosti populární software LAVA! pronikl také na půdu WinAmpu a v podobě pluginy ho můžete používat i v nejpoužívanějším přehrávači na světě.
Pokud jste příznivci programu LAVA!, nebo ho již delší dobu používáte, máte možnost ho také plně využít v přehrávači WinAmp v podobě speciální pluginy. Možná by bylo dobré si připomenou, co LAVA! vlastně umí. Jde o multimediální přehrávač využívající 3D hudbu a video s desítkami efektů. V podstatě se jedná o 3D interaktivní MusicVideo přehrávač. LAVA! dokáže přehrávat veškeré multimediální formáty (MP3,Audio CD, MIDI a celou řadu dalších). Nová verze přehrávače LAVA! je plně kompatibilní s WinAmpem.

Spousta uživatelů využívá nynějších technologií skinů, plugin a dalších, takže v tom jsou oproti přehrávači LAVA! omezeni. LAVA! umožňuje celou řadu jiných věcí a především vytvoření vlastní 3D interaktivní animace.

Nový LAVA! Player 2.5 obsahuje tato vylepšení: podpora WinAmp přehrávače v podobě DSP pluginy, mezi další novinky rovněž patří chystaná podpora celé řady jiných multimediálních přehrávačů. Velkým plusem pro uživatele je nová 3D instalace, která nakonfiguruje LAVA! co nejefektivněji, a to podle konfigurace vašeho PC (CPU, HDD, RAM atd.). Proto už nemusíte nic nastavovat – tento intuitivní instalační průvodce udělá vše za vás.

Minimální konfigurace PC je Pentium II, 233 Mhz, 3D grafická karta, operační systém Windows 95, 98, 2000. Nový přehrávač LAVA! 2.5 lze zdarma zkopírovat z www.lava.com včetně uváděné DSP pluginy pro WinAmp. Přeji hodně zdaru při používání tohoto skvělého přehrávače!

Diskuze (1) Další článek: FlashFun – nový herní server plný zábavy a vzrušení

Témata článku: , , , , , , , , , , ,