Pomocníci zadara 17.

Dnes budeme převádět tabulky do HTML a také odhalíme všechny programy, které bez našeho vědomí používají připojení k Internetu.
HTML Tabulka

Samozřejmě existují i jiné cesty k vytvoření tabulek v HTML včetně různých stylů a jejich změn v závislosti na umístění buněk. Tento program bude jistě oceněn těmi, kteří si s těmito činnostmi nechtějí dělat velké starosti a raději si nainstalují malý prográmek, který tyto tabulky vytvoří za nás. Takže co budeme potřebovat: hodí se nám tabulka v textovém formátu, vytvořená v nějakém textovém editoru a tento program. Program umožňuje nastavit záhlaví tabulek, střídání stylů mezi buňkami a řádky a má některé další funkce. I když jsou k tomuto i jiné cesty, program je i přesto užitečný a určitě si najde místo v počítači. Na domovských stránkách JNF si můžete najít další informace a také si zde můžete stáhnout instalační soubor o velikosti cca 260 kB.

Ad-aware

Dnes lidé používají spoustu programů stažených z Internetu, které bez jejich vědomí odesílají více či méně důvěrné informace o uživateli do svého „domovského prostředí). Těmto společnostem, které tyto programy vydávají a pouštějí do sítě tak přibývají informace o uživatelích, jejich zájmech, nákupech a podobně. Tento program tyto aplikace okamžitě odhalí a znemožní jim odeslání těchto někdy dost soukromých informací. Více informací o tomto programu a např. o jeho doplňku jménem Ad-watch, který kontroluje registry počítače a okamžitě odstraňuje všechny spyware, můžete včetně instalačních souborů ke stažení naleznete na stránkách Lavasoft.
Váš názor Další článek: Registrace domény po česku

Témata článku: ,