Články z Computeru | Sluchátka

Pohodlí bez drátu: test bezdrátových sluchátek k počítači Cooler Master MH670

Cooler Master přišel se sluchátky, za která neutratíte majlant a zároveň nabídnou bezdrátový provoz s parádní výdrží. Na hlavě budou navíc pohodlně sedět a potěší i kvalitou zvuku.

Plusy

  • Bezdrátový provoz s dobrým dosahem (asi 10 m)
  • Nadprůměrná kvalita zvuku
  • Pohodlné náušníky

Minusy

  • Užší náhlavní oblouk
  • Bez softwarové signalizace stavu baterie
8,7
Hodnocení

Nabídka herních sluchátek se sice každý měsíc rozrůstá o desítky modelů všemožných značek, ovšem výběr ze specifické kategorie bezdrátových headsetů je docela složitý. A to hlavně v nejexponovanější kategorii do tří tisíc korun, která je pro nejednoho hráče hranicí, kterou při nákupu této periferie nechce překročit. Vejde se do ní i testovaný model MH670 od Cooler Master, který příjemně překvapil kvalitou zvuku, a především dlouhou výdrží na jedno nabití. Právě to totiž bývá velkým úskalím bezdrátových headsetů.

Pro počítače i konzole

Výrobce se snažil o univerzální headset, který by šel použít jak s běžným počítačem, tak herní konzolí nebo třeba mobilním zařízením. Pro počítače je tedy připraven bezdrátový dongle s proprietárním rádiovým přenosem, u zbytku už je potřeba využít kabel (ať už s běžným 3,5mm nebo USB konektorem), v balení najdete i redukci na USB-C pro telefony nebo Nintendo Switch. Univerzální konektivitu skrze Bluetooth sluchátka bohužel nenabízejí.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Váš názor Další článek: Windows nově upozorní, pokud vaše zařízení není připraveno pro novou aktualizaci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,