Podzimní barvy Xeroxu

Společnost Xerox v Praze prezentovala dvě nové síťové digitální kopírky.
Společnost Xerox v Praze prezentovala dvě nové síťové digitální kopírky — Document Centre 340ST a Document Centre 332ST. Tyto kopírky jsou vícefunkčními produkty, protože nabízejí tisk (i oboustranný), kopírování, faxování a skenování (do PDF a TIFF) v jednom přístroji, a byly vyvinuty pro kanceláře propojené na síti.

Model Document Centre 340ST umožňuje tisknout a kopírovat 40 obrazů formátu A4 za minutu, model DC 332ST pak rychlostí 32 stran za minutu, a to v rozlišení až 600x600 dpi; stejně rychlé je i skenování a faxování, které má nastavitelné rozlišení od 400x400 do 200x100 dpi.

Stejně tak nové jsou digitální barevné kopírky/tiskárny DocuColor 12 a DocuColor 4. Multifunkční produkt DocuColor 12 tiskne rychlostí 12 barevných stránek s rozlišením 600x600x8 bitů (i oboustranně) nebo 50 stran za minutu černobíle. DocuColor 4 pak tiskne rychlostí 4 barevné stránky za minutu nebo 16 stran černobíle s rozlišením 600 dpi.

Firma Xerox rovněž ohlásila dealerskou spolupráci při dodávkách systémů pro digitální tisk, kopírování a skenování, a sice s firmami 3NET Teplice, Nyvel Brno, A.T.N. Czech Praha a dohody s dalšími partnery jsou v jednání. V oblasti barevného tisku Xerox již dlouhodobě spolupracuje s firmami PosAm, s European Peripherals, Grafie, a dále jedná o zahájení spolupráce s firmami Trilabit, SIR Computers a dalšími. Na úrovni společných projektů Xerox spolupracuje s firmami COMA (digitální archívy), Printsoft (dynamický objemový tisk), Exprit (převod dokumentů do digitální formy), XERTEC (dokončovací operace), Technodat (systémy pro správu dokumentů) a ještě s dalšími firmami.

Váš názor Další článek: Obohaťte si příkazovou řádku Dosu

Témata článku: , , , , , , , , ,