SSD | CES 2019 | Adata

Podsvícené SSD, herní sluchátka i operační paměti. Adata láká na CES 2019

CES 2019 se rychle blíží a s tím i novinky, které představí většina firem z oblasti počítačového hardwaru. Společnost Adata se rozhodla trochu navnadit na to, jakých novinek se od ní na výstavě dočkáme.

V oblasti SSD se máme těšit na nové modely SX8200 Pro a XPG Gammix S11 Pro. Fanoušky tuningu potěší, že už i ty obsahují RGB osvětlení. Jinak jsou to miniaturní SSD do slotu M.2, které využívají propustnosti PCI Express (NVMe 1.3) s rychlostí až 3,5 GB/s při čtení a až 3 GB/s u zápisu.

Nejrychlejší externí disk bude prezentovat model SE800, který podporuje USB 3.1 druhé generace (až 10 Gb/s) a přes USB-C tak pravděpodobně bude možné dosáhnout maximální reálných limitů tohoto rozhraní (kolem 1 GB/s).

Operační paměti DDR4 série XPG Spectrix zaujmou hlavně barevným RGB podsvícením, takže cílovou skupinou jsou herní počítačové sestavy. Protože herní počítačový segment velmi rychle roste, Adata představí i novou verzi vlastních herních sluchátek EMIX H30 SE a zatím nespecifikovanou mechanickou klávesnici se zelenými spínači Cherry MX.

Diskuze (5) Další článek: Nestlé věří Facebooku. Se všemi zaměstnanci přechází na jeho Workplace

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,