Technologie | Rozšířená realita | Brýle

Podívejte se, jak bude vypadat rozhraní rozšířené reality Magic Leap

Brýle rozšířené reality Magic Leap patří mezi nejočekávanější zařízení poslední doby. Po více než čtyřech letech vývoje a svou miliardách investic se blíží svému letní start prodeje. Na Twitteru a Redditu se nyní objevila spousta nových obrázků, které ukazují, jak bude vypadat uživatelské rozhraní brýlí. Obrázky pochází přímo z dokumentace výrobce, upozorňuje TechCrunch.

Obrázky ukazují základní nabídku a dostupné aplikace, ale také nastavení, virtuální televizi a to, jak bude uživatelské prostředí působit v reálném prostoru okolo uživatele. Také bylo potvrzeno, že bude Magic Leap podporovat mobilní aplikaci, která promění mobil v dodatečný ovladač.

Sám výrobce nakonec potvrdil, že jsou obrázky z úniku zcela reálné a pravdivé, jde však o screenshoty. Vizuální vjem toho, jak obraz uvidíme přímo v brýlích proto může být ve finále trochu odlišný.

Na Twitteru se objevilo také pár nových videí, kde uvidíte, jak skvělé aplikace a hříčky budou moci vývojáři vymýšlet, až se jim dostane do rukou finální verze brýlí.

Váš názor Další článek: Firefox zavede novou technologii Fission. Mohla by se negativně podepsat na jeho spotřebě RAM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,