Počítače HAL3000: osloví výkonem i perfektním servisem

(Inzerce) Ačkoliv prodeje klasických stolních počítačů celosvětově rok od roku klesají, úplně odepsat je stále ještě nemůžeme.

Přece jenom - zahrát si pořádnou hru na stolním počítači s klávesnicí, myší a velkým monitorem je zážitek, který žádný notebook, tablet ani smartphone nikdy nedokáže nabídnout. O to víc, když si domů pořídíte našlapané HAL3000 - nejprodávanější domácí PC v České republice. Ty vás osloví nejen svým výkonem, ale i špičkovým servisem a jedinečnou tříletou zárukou.

digitor_hal3000.jpg

Počítače, na kterých hrají mistři

Pokud si nový počítač kupujete hlavně proto, abyste na něm rozjeli nejnovější hry, pak je pro vás investice právě do HAL3000 naprosto ideálním řešením. Jedná se totiž o vyladěné mašinky, na kterých každoročně hrají nejlepší počítačoví hráči v rámci Mistrovství České republiky v počítačových hrách. A pokud ani to pro vás není dostatečnou zárukou, zastavte se někdy na Václavskou 6 v Brně, kde si můžete v showroomu společnosti Digitor.cz některé sestavy HAL3000 zadarmo vyzkoušet.

Ideální poměr cena/výkon

Při koupi nového PC většina zákazníků požaduje, aby za své peníze dostali adekvátní výkon. O hráčích počítačových her to platí dvojnásob. Herní sestavy HAL3000 proto tyto požadavky splňují - odborníci na elektroniku je s citem poskládali přesně tak, aby naplno využili výkonu jednotlivých komponent (procesoru, grafické karty, operační paměti atp.) a zajistili tak svým sestavám naprosto dokonalý poměr cena/výkon.

Nejen na hry

Byť to z předchozích odstavců nemusí tak vypadat, počítače HAL3000 nejsou určeny jen a pouze hráčům počítačových her. Naopak. Některé sestavy výrobce poskládal pro běžné domácí práce, jiné zase pro kancelářskou práci ve firmách. Výhodou těchto sestav je, že jsou dokonale odladěné na potřebný výkon a jednotlivé komponenty spolu perfektně spolupracují.

Bezstarostný servis

Vedle výkonu se u počítačů HAL3000 můžete spolehnout také na perfektní servis. Při jakékoliv poruše stačí zavolat na bezplatnou linku a s technickou podporou problém vyřešit. Jestliže se jedná o závaznější problém, technik k vám hned druhý den přijede, počítač si vezme, opraví a následně zase přiveze. Na všechny počítače se navíc vztahuje unikátní tříletá záruka: při poruše jakékoliv komponenty zdarma dostanete novou (stejnou nebo lepší). Co víc si ještě přát.

Další článek: Evropské nařízení eIDAS – průlom v e-Dokumentech

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,