Procesory | Chladič | Noctua

Po černých chladičích chystá Noctua i bílé modely. Dorazí koncem roku

Společnost Noctua byla dlouho známá legendárními hnědými ventilátory a kvalitními chladiči, avšak nedávno už začala vyrábět i černé chladiče a ventilátory, čímž narušila tak dlouholetou tradici, která ji jasně odlišovala od konkurence. Na tento rok ale mezi fanoušky přinese další šok – bílou barvu.

Noctua totiž zveřejnila roadmapu pro letošní rok, ve které je na poslední čtvrtletí připraveno uvedení nových bílých ventilátorů. Vzhledem k tomu, že počítačoví fanoušci často designují vnitřek skříně s konkrétní barvou, jde Noctua s trendem. V bílé barvě jsou už totiž k dostání nejen třeba základní desky a operační paměti, ale také grafické karty nebo napájecí zdroje.

rggsrgdfg.jpg

Koncem roku by měla Noctua rovněž představit novou generaci výkonného chladiče NH-D15, který se od roku 2014 změnil pouze tím, že v roce 2019 vyšel v černé barvě chromax.black.

Ještě v tomto čtvrtletí se ale od Noctua dočkáme neznámého dvouvěžového 120mm chladiče. Ve druhém čtvrtletí dorazí napájecí hub pro 8 ventilátorů a ve třetím čtvrtletí pak například nové generace 140mm ventilátoru, 24V ventilátoru a nové modely chladičů pro procesory Intel Xeon.

Diskuze (10) Další článek: Policejní hlídka v L.A. měla zamířit k loupeži, strážnici ale raději sbírali pokémony. Teď nesouhlasí s výpovědí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,