7 nejlepších programů pro práci s PDF

Čtení, editace i vytváření PDF. To jsou dost rozdílné činnosti. Existuje pro všechny zároveň ten nejlepší program, nebo je lepší vždy vybrat nějakého specialistu?

1. Foxit Reader

Mnoho lidí tvrdí, že Adobe Reader je příliš pomalý a těžkopádný. Pokud patříte k vyznavačům tohoto názoru, pak zbystřete svoji pozornost. Alternativou k výchozímu prohlížeči oblíbených PDF souborů se může stát malý, jednoduchý, ale naprosto postačující Foxit Reader.

Pozor, nepřehlédněte náš novější článek na podobné téma:

Jeho hlavní zbraní je především rychlost, se kterou startuje. I samotné prohlížení je svižné. K tomu nabízí i několik nástrojů k úpravě dokumentů, např. vkládání komentářů.

foxit.png
Foxit Reader

Autoři Foxitu rovněž nabízejí celou řadu dalších nástrojů určených k práci s PDF – editace, tvorba atd. Jedná se ovšem na rozdíl od Foxit Readeru o programy placené.

Velice často byl v diskuzi ve fóru Živě.cz svými mnoha zastánci charakterizován slovy jako rychlý a svižný, což má být jeho hlavní výhoda oproti konkurenčním produktům. Oproti tomu diskutér David540 aplikaci přestal používat, protože při vyplňování formulářů správně nefungovaly české znaky. Tombon7 zase používá většinou Adobe Reader, protože Foxit neumí prohlížet 3D PDF.

Diskuze (41) Další článek: SanDisk uvedl rychlou 64GB microSD kartu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,