Pay SMS: Plaťte za zboží „esemeskou“

(Placená inzerce) Společnost Axima spustila před několika dny komplexní otevřený systém pro prodej zboží přes SMS. Jedná se o novou službu Paysms.sluzba.cz.

Společnost Axima s.r.o., zavedený vývojář mobilních aplikací a komunikačních řešení, spustila před několika dny komplexní otevřený systém pro prodej zboží přes SMS. Jedná se o novou službu Paysms.sluzba.cz.

Zákazníci nyní mohou objednat a přímo zaplatit fyzické zboží jednoduchým odesláním SMS. Axima tak rozšiřuje možnosti SMS plateb z oblasti nehmotných produktů a služeb, jako jsou jízdenky a vstupenky, na trh se zbožím.

Prvním projektem, kde byla služba Paysms.sluzba.cz nasazena je web http://www.blesk.cz/smsdvd, na kterém můžete prostřednictvím SMS zakoupit filmy na DVD.

Karel Sasín, ředitel Axima spol.s r.o., k tomu dodává: Je zřejmé, že je platba formou SMS velmi jednoduchou a stále oblíbenější formou úhrady za levné produkty a služby. Přesvědčila nás o tom obrovská oblíbenost naší JAVA aplikace SMSjizdenka.eu, kterou dnes využívají tisíce lidí v Praze k nákupu SMS jízdenek na MHD. Podobnou technologii nyní používáme u JAVA aplikace „DVD mobilní katalog“ při prodeji filmů na DVD. Zákazníci mohou nakupovat zboží přímo z mobilního katalogu jedním jediným kliknutím.

Diskuze (4) Další článek: Šumavská divoká zvěř umí posílat SMS (aktualizováno)

Témata článku: , , , , , , , ,