PR články

Panasonic LUMIX G80 – svobodný životní styl bez hranic

Pocit svobody, temperament a odolnost v jakýchkoliv podmínkách – bezzrcadlovka LUMIX G80 je ideálem fotografů GENERATION FREEDOM.

Žij bez omezení, hranice existují jen ve tvé hlavě. Kdo se v životě řídí tímto krédem, ten bude charakterem nového Géčka přímo nadšen. Panasonic Lumix G80 je špičkový fotoaparát s výměnnými objektivy a zároveň plnohodnotná 4K videokamera profesionálních parametrů. Lehké, kompaktní tělo vás nebude omezovat v pohybu a odolná konstrukce neselže ani v extrémních klimatických podmínkách. Je pouze na vás, co preferujete – velkou svobodu v tom, jak a co chcete fotit či natáčet, podtrhuje i nejširší nabídka výměnných objektivů na trhu: makro, tele, portréťák, univerzály na street fotografii, pevná skla nebo objektivy se zaměřením na video. Pro každou příležitost a pro každý styl si najdete to pravé sklo!

lumix_G_1000x750_rgb.jpg

Funkční výbava obstojí i před náročným fotografem. Atraktivní funkce 4K Pre-burst uloží 30 snímků 1 sekundu před tím, než zmáčknete spoušť a po zmáčknutí spouště ještě dalších 30. Fotografie 4K mají rozlišení 8MP a jsou tedy vhodné pro tisk až plakátového formátu A3. A když k tomu připočtete superrychlé inteligentní ostření s duálním stabilizátorem obrazu, vyjde vám jasný závěr – s tímto fotoaparátem OPRAVDU zachytíte každý výjimečný okamžik. S funkcí Focus Stacking můžete zase bod zaostření klidně změnit i dodatečně po vytvoření snímku, což se hodí nejen pro makro, ale také pro produktovou a krajinářskou fotografii.

Chcete-li od fotoaparátu nekompromisní kvalitu, kompaktní rozměry, možnost natáčet plnohodnotné profesionální 4k video, vysokou rychlost, variabilitu objektivů, špičkové parametry a přitom ještě uživatelskou přívětivost, pak jste našli přístroj, který vám všechna tato přání může splnit – Panasonic Lumix G80.

Další článek: Specifikace HDMI 2.1 je dokončena, nabídne rozlišení až 10K a lepší obraz pro hráče

Témata článku: