Paegas spustil provoz naostro

Dnešním dnem společnost Radiomobil, provozovatel GSM-sítě
Dnešním dnem společnost Radiomobil, provozovatel GSM-sítě Paegas oficiálně ohlásila tři nové služby.

První je Paegas Info, která umožňuje pomocí zpráv SMS přístup k řade zajímavých informací: zpravodajství ČTK, předpověď počasí, slovníčky, vlakové a autobusové spojení a další. Je možné získat podrobné informace o firmě uvedené v katalogu Edit nebo v Obchodním rejstříku, uvedeným způsobem lze taky z databáze Ministerstva financí vyhledávat DIČ plátce DPH.

Další služnou je SuperSMS (do dnešního dne se jednalo jenom o testovací provoz), pomocí které je možné na mobilním telefonu prohlížet libovolné stránky WWW, samozřejmě smysl mají jenom textové stránky, dále posílat a přijímat elektronickou poštu nebo odesílat vzkaz na pagery společnosti RadioKontakt Operator.

Poslední novou službou je Paegas Info Profil, pomocí ní si každý uživatel může na internetových stránkách nastavit způsob zasílaní jednotlivých informací. Uživatel si může taky nastavit pravidelné zasílaní určitých zpráv v stanovenou dobu například o počasí, zpravodajství atd. Pomocí poslední služby můžou předchozí dvě využívat taky majitelé karty Twist, která umí jenom přijímat zprávy SMS. A co tento "špás" stojí? Zaslaní zprávy SMS standardně jednu korunu, cena přijatých informací ve formě zpráv SMS se pohybuje v rozmezí 0 až 3 koruny.

Váš názor Další článek: Postavte si Pepův Navigátor

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,