Outpost Firewall Pro 2010: nové funkce a vyšší výkon

Po dlouhých měsících čekání vyšla finální sedmá verze bezpečnostních produktů společnosti Agnitum. Jedná se o firewall Outpost Firewall Pro, antivirus Outpost Antivirus Pro a Outpost Security Suite, který obsahuje jak firewall, tak i antivirus.

Jedna z hlavních novinek je ochrana souborů na pevném disku. Libovolné složce můžete pomocí Outpostu nastavit heslo, čímž můžete chránit libovolný obsah složek před svými dětmi či kolegy. Takto chráněné složky by měly odolat i útokům virů a jiných programů.

oss-amw2010.png
 Upravené uživatelské rozhraní Agnitum Outpost 7.0 (zdroj: agnitumblog.blogspot.com)

Vývojáři vylepšili i skenovací jádro Anti-malware a přidali nástroj pro přehled aktivit souborů a registru. Vylepšena schopnost anti-leak a vývojáři mírně upravili i uživatelské rozhraní, které nyní lépe zapadá do operačního systému Windows 7.

S Windows 7 a Vista souvisí i další důležitá změna: moduly pro síťovou aktivitu a filtrování obsahu nově používají Windows Filtering Platform (WFP) technologii. Tato změna má přinést vyšší stabilitu.

outpost firewall 7.png
 Outpost Firewall Pro 7 (zdroj: agnitumblog.blogspot.com)

Paketový filtr doznal širšího přeprogramování, týkající se především příchozích paketů a IRQ. Díky změnám filtrace méně zatěžuje procesor a byla vylepšena reakce v intenzivním síťovém provozu. Významné změny nastaly i u filtrování obsahu.

Zkušební verzi Outpost Firewall Pro 2070 můžete stahovat pro operační systémy Microsoft Windows z naší GigaManie:

stáhnout program Outpost Firewall Pro 7.5.1 Licence: shareware, 31 MB
Autor: Agnitum, Ltd.
Web programu: www.agnitum.com


Diskuze (1) Další článek: Pac-Man v logu Googlu snížil celosvětovou produktivitu práce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,