Ostré verze 5/09: Skvělé programy jen za 39 Kč!

Připravili jsme pro vás již páté vydání oblíbeného CD Ostré verze, na kterém najdete praktické a jinak drahé programy za bezkonkurenčních 39 Kč. Na co se můžete těšit tentokrát?

Právě nyní máte možnost koupit již páté vydání unikátního CD Computer „Ostré verze“, zaplatili jsme vám plné verze a přichystali sbírku dalších programů zdarma. Softwarovou výbavu počítače tak i s komerčními programy získáte za pouhých 39 Kč! Z našich plných verzí se těšte na:

AceBackup 3ov0905.PNG 

Díky tomuto programu máte možnost snadno a rychle zálohovat veškeré své soubory, takže vaše data budou zase o něco víc v bezpečí. Nastavení automatické zálohy probíhá standardně, tedy vytvořením profilu se všemi důležitými parametry, data se navíc mohou zálohovat nejen do vybrané složky, ale také vypálit nebo nahrát na vámi definovaný FTP server. Jako bonus můžete využít vyššího zabezpečení zálohovaných souborů a složek šifrováním!

Ashampoo Music Studio 2009

Přinášíme vám českou verzi skvělého programu pro kompletní zpracování hudby. Snadno s ním převedete hudební CD na svůj disk, z druhé strany vypálíte CD, DVD či Blu-ray a nechybí ani praktická změna formátu vybraných songů. Vyzkoušejte také tvorbu obalů a potisků!

LP Recorder 7

Jednoduchý, avšak velice praktický nástroj, s jehož pomocí můžete převést staré desky a klasické kazety do moderního formátu WAV. Zvuk je zaznamenáván ze standardního vstupu vaší zvukové karty, zvolit můžete například i mikrofon. Použití je tak dostatečně univerzální, i když konvertovaný zvuk nemůžete podrobit pokročilým filtrům.

Paragon Drive Backup 2009

Jeden z nejvíce populárních programů pro zálohování vašich dat. Ať už soubory omylem smažete, nebo dokonce dojde k havárii celého pevného disku, díky nástroji Paragon Drive Backup 2009 můžete mít aktuální zálohu kdykoliv po ruce. K dispozici se vám nabízí jak rychlá záloha vybraných souborů, tak vytvoření kompletní kopie pevného disku. Součástí je i průvodce vytvořením záchranného CD nebo DVD!

PC Tools ThreatFire

Máte dost otravných antivirů, které zpomalují váš systém? Pak se vám PC Tools ThreatFire bude líbit! Oproti klasickým antivirovým programům totiž nekontroluje soubory porovnáním vzorků v databázi, ale vyhledává přímo podezřelé akce v jednotlivých programech! Zaměřuje se na nevyžádané přístupy do systémových oblastí, zachytávání stisknutých kláves a další důležité operace. Nechybí například ani pokročilý správce automaticky spouštěných aplikací.

Předplaťte si CD Ostré verze – ušetřete oproti nákupu na stánku!

Za pouhých 180 Kč dostanete 6× ročně CD nabité nejlepšími programy. Objednávejte na bezplatné telefonní lince 800 11 55 88. Nabídka platí pouze pro ČR.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Další článek: Driver Magician: záloha nepostradatelných ovladačů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,