Online dárky na poslední chvíli [Vánoce 2014]

Pod vánoční stromeček můžete zabalit nový notebook, mobilní telefon, herní konzoli, nový digitální fotoaparát… Anebo dárek pošlete e-mailem a přesto bude mít stejnou hodnotu.

Štědrý den se neúprosně blíží a parkovací plochy okolo příměstských obchodních zón se plní auty. Pokud se neštítíte elektronického přání bez balicího papíru a mašličky, hodnotný dar můžete klidně pořídit za pět minut dvanáct – mezi štědrovečerní večeří a rozbalováním dárků pod stromeček.

Internetová doména

Internet skýtá hromadu elektronických dárků, které ocení zejména techničtí nadšenci jako my. Jedním z nich je třeba roční předplatné vlastní internetové domény. Active24 před třemi lety přispěchal s nápadem internetové vizitky Superstránka.cz a aktuální specialitou by zase mohla být soukromá adresa na některé z mnoha exotických domén nejvyššího řádu.

498895493
Vlastní doména s vizitkou. I to může být dárek.

Poměrně rozsáhlou nabídku má z českých prodejců třeba SubReg. Leckterého drobného OSVČ by tedy možná potěšila adresa nejlepsi.ceo, i když za ni zaplatíte poměrně vysokou částku okolo 2 000 korun ročně.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,