Offline surfování se SuperBotem

Dnes si v krátkosti představíme další program pro ukládání webových stránek a celých serverů na váš počítač. Je to podle mého názoru hned po minule představeném Offline Exploreru další kvalitní nástroj, který si za své silné schopnosti říká nulovou cenu.
Program SuperBot pochází z dílen ElComSoftu, ale má i své domovské stránky. Jedná se o šikovného pomocníka, který automaticky stahuje celé webové stránky včetně všech jejich komponentů a ukládá do vašeho počítače. To se hodí např. v případě, když nechcete surfovat po Internetu a chcete jen vědět, zda se na vašich oblíbených stránkách něco změnilo. Poté nastavíte program na pouhou aktualizaci a za několik okamžiků (záleží na objemu dat) máte své stránky v počítači a můžete se odpojit a šetřit za telefon.

Program má samozřejmě mnoho dalších možností, mezi které patří mimo jiné vytvoření samospustitelného CD s obsahem stažených stránek, prohlížení vnitřní struktury serverů a podobně. Ovládání programu je velice jednoduché a s trochou intuice jistě nebude dělat problémy ani začínajícímu uživateli. Vše se děje prostřednictvím přehledných dialogů, a jestliže chcete zahájit stahování, bude vás to „stát“ jen několik kliknutí myší a trochu úderů do klávesnice.

Pokud byste si chtěli tento program vyzkoušet a používat, vězte, že sice nepatří do kategorie úplně čistého freewaru, ale je opravdu zadarmo. V této verzi se jedná o ad-ware (software zobrazující reklamu), ale pokud by vás reklama obtěžovala až příliš, můžete si za 30 USD koupit verzi úplně bez reklamy. Budete-li stahovat, bude to soubor o velikosti 1,06 MB (verze 2.60.0029A).

Diskuze (13) Další článek: Megazáplata pro IIS

Témata článku: , , , , , , , ,