Slevy | Audioknihy

Od Pána prstenů, přes Cimrmana až po Jobse. Audiotéka zlevnila všechny audioknihy na 199 Kč

Audiotéka slaví 11. narozeniny, a jako každý podzim proto zlevňuje „všechny“ audioknihy na 199 Kč. Proč uvozovky? Levnější tituly na oněch 199 Kč nezdražila a některé hodně drahé tituly či série z katalogu dočasně zmizely, objeví se za tři dny, až oslava skončí.

image.png
Některé tituly se během narozeninových oslav přestanou prodávat

Přesto v nabídne zůstalo několik tisíc titulů, které ve slevě opravdu jsou. Včetně sérií, které standardně stojí násobek ceny. Souhrn 15 her Divadla Járy Cimrmana jsou běžně za 1249 Kč, stejně stojí také komplet Šimka a Grossmanna. Z 999 Kč pak zlevnila výborná 48hodinová audiokniha 1001 myšlenek, které změnily naše uvažování.

Audiotéka navíc slevy přehledně rozdělila do různých kategorií, podle žánrů, bestsellerů, výše slev, interpretů, vydavatelů nebo i délky poslechu.

Zakoupené tituly lze poslouchat v aplikaci Audiotéka pro Android a iOS, obchod ale umožňuje stáhnout i MP3, kterou pak lze pouštět kdekoliv.

Váš názor Další článek: Koronavirus ve verzi kentaur může způsobit závažnější respirační onemocnění. Česko má druhý případ nákazy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,