Oceněné produkty výstavy Macworld překvapují

Na výstavě Macworld byly nejlepší vystavené produkty ohodnoceny cenami Best of Show Awards at Macworld. Oceněno bylo deset výrobků z oblasti hardwaru i softwaru.
Na výstavě Macworld byly nejlepší vystavené produkty ohodnoceny cenami Best of Show Awards at Macworld. Oceněno bylo deset výrobků z oblasti hardwaru i softwaru.

Power Mac G4 firmy Apple Computer obsahuje dva procesory G4 s taktem 450 a 500 MHz. K tomuto stroji se se vracíme podrobněji.

Rewind je název utilitky firmy Power On Software. Její funkcí je obnovit soubor, který byl přepsán novější verzí, případně byl jinak poškozen či zničen, a to jak konfliktem programů, virem nebo jiným způsobem.

Office 2001 for Mac je pokračováním snad nejznámějšího kancelářského balíku na světě firmy Microsoft. Tento program používá stejný formát souborů, jako MS Office 2000 for Windows pro počítače IBM PC AT a kompatibilní. Snad největší změnou je přidání programu Entourage. Office by měla být k dispozici v říjnu.

Zbrush je program firmy Pixologic pro 3D kreslení. Nyní existuje verze nejen pro Macy, ale též pro PC platformu.

e-Picture Pro je animační program pro webové aplikace firmy Beatware. Podporuje široké spektrum formátů jak pro import, tak pro export. Firma plánuje cenu za jeden kus ve výši 199 USD.

HP OfficeJet G55 je multifunkční sestavou firmy Hewlett Packard. Kombinuje plochý scanner s tiskovou mechanikou z tiskárny HP DeskJet 970. Při ceně 499 USD stojí podle výrobce jen o 100 USD více než samotná tiskárna. Produkt HP OfficeJet G85 je navíc vybaven možností odesílat a přijímat faxy. Jeho cena je stanovena na USD 799. Uvedené ceny platí pro USA.

Studio Artist 1.5 je program firmy Synthetik Software. Kombinuje sofistikované 2D funkce a funkce pro videoeditaci. Jeho cena má být 329 USD.

Voodoo5 5500 je prvním produktem firmy 3dfx pro oblast počítačů Apple. Tento videoakcelerátor používá dva firemní grafické procesory VSA 100 a obsahuje 64 MB RAM. Jeho cena je stanovena na 330 USD.

Via Voice for Macintosh Enhanced Edition je program pro rozpoznávání mluveného slova firmy IBM, který je doplněn USB mikrofonem pro snížení hluku pozadí. Cena včetně mikrofonu je 149 USD.

SoundStick je název pro extravagantní reproduktory firmy Harman Kardon. Jejich cena je 200 USD.

Váš názor Další článek: Hudba: Napster napomáhá prodeji CD

Témata článku: , , , , , , , , , , ,