PR články

Objevte speciální technologii, která dokonale skryje váš pot na tričku

Jste zpocení z neustálých zápasů s pocením? Vyzkoušeli jste snad všechny značky antiperspirantů na trhu, ale nic nepomáhá? Oblečte si unikátní tričko, ve kterém nikdo nepozná, že se potíte – a vyrazte bez obav na důležité setkání, do práce nebo třeba do posilovny.

Propocené tričko dokáže pokazit první dojem na schůzce i důležitém pracovním jednání. Pokud nechcete, aby vás vaše oblečení zradilo v tu nejméně vhodnou chvíli, pořiďte si tričko CityZen se speciální technologickou úpravou, na kterém není vidět pot.

Unikátní technologie s trojím účinkem

Protože je vnitřní strana trička CityZen silně savá, rychle absorbuje veškerý pot. Speciální úprava zajišťuje, že tato vlhkost není zvenku vidět a rychle se rozšíří na velkou plochu trička, odkud se snadno odpaří.

Vnější strana je ošetřena unikátní hydrofobní úpravou, která odpuzuje pot i další tekutiny, a dokonce i špínu. Tričko se díky tomu snadno udržuje – stačí jen setřít případné zbytky nečistot. A když se přece jen ušpiní, jednoduše ho obrátíte naruby a vyperete v šetrném pracím prostředku.

Funkční a přitom pohodlné

Trička CityZen jsou vyrobena z kvalitní bavlny, takže jsou příjemná na dotek a pohodlná na nošení v jakémkoliv počasí. A protože jsou dokonale prodyšná, nemusíte se bát, že se v nich budete cítit jako v pláštěnce. Vybírat si můžete hned z několika barevných provedení a střihových variant. A pokud potřebujete tričko atypických rozměrů, můžete si jej nechat ušít na míru.  

Ideální vánoční dárek doslova pro každého

Produkty CityZen s unikátní povrchovou úpravou sice nejsou primárně určeny na sport, ale jejich funkční vlastnosti vám přijdou vhod i při běhání, kolektivních hrách nebo třeba v posilovně. Kromě toho je využijete také v práci, kde by propocené oblečení působilo neprofesionálně. Jsou proto ideálním vánočním dárkem – už víte, komu je letos nadělíte vy?

Více v e-shopu: https://www.cityzenwear.cz/.

Další článek: Týden Živě: Holé zadky na Seznamu, falešné samošky a další události

Témata článku: