Oasa s novým názvem i posláním

OASA Computers bude nadále vyvíjet aktivity zaměřené na malé a střední podniky pod novým názvem YOUR SYSTEM.
YOUR SYSTEM hodlá malým a středním podnikům nabízet zajištění funkčního a spolehlivého chodu jejich informačního systému. Oasa kvůli tomu investovala do vývoje produktů a služeb 35 milionů korun. Your System se bude orientovat především na oblast manažerských systémů, elektronický obchod a na celkovou podporu IS. Typický malý a střední podnikatelský subjekt si totiž obvykle nemůže dovolit zaměstnat specializované zaměstnance, a proto využívá možnosti informačních technologií často velmi omezeně. Cílem firmy Your System je tedy těmto podnikům informační technologie zpřístupnit. Naplnění tohoto poslání je podle ředitele společnosti, Jana Huspeky, realizováno hierarchickou nabídkou širokého spektra služeb, počínaje dodávkou softwaru a hardwaru i dodávkami ucelených řešení (ekonomický informační systém, Document Management, workflow a automatizace kancelářských prací). Your System nabízí svým zákazníkům různé služby – správu a údržbu prostředků IT, aplikací až po převzetí komplexní zodpovědnosti za celý informační systém nebo jeho část (outsourcing).

Your System přitom bude i nadále pokračovat v prodeji mobilní výpočetní techniky Compaq, Fujitsu Siemens a Toshiba. Vlajkovou lodí jsou přitom notebooky IBM.

Historie
Společnost OASA Computers, předchůdce firmy YOUR SYSTEM, byla založena na jaře roku 1990 jako ryze česká firma. V letech 1990 až 1992 se zaměřila na dodávky mobilní výpočetní techniky a získala významné postavení na trhu. Ve stejné době vybudovala síť regionálních poboček, které geograficky pokrývají celé území České republiky. V letech 1993 až 1995 rozšířila OASA Computers portfolio své nabídky o služby v oblasti datových komunikací, serverů a programového vybavení. Na podzim roku 1998 odprodala OASA Computers část svých aktivit zaměřených na velké zákazníky společnosti debis IT Services Czech, která je součástí nadnárodního koncernu DaimlerChrysler. Následně společnost OASA Computers zahájila proces restrukturalizace firmy v novou značku - YOUR SYSTEM.
Váš názor Další článek: Oracle má za sebou „zběsilé“ čtvrtletí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,