Nvidia | Grafické karty | Hry

Nvidia chystá GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition. Unikátních žlutých grafik vznikne jen 200

Asi nejvíce očekává hra tohoto roku je Cyberpunk 2077 od vývojářů CD Project Red. Má sice posunuté datum uvedení až na 17. září, různé speciální akce už ale pomalu startují. Jednu z nich si přichystala i Nvidia, která se pustila rovnou i do speciálního hardwaru.

Nvidia si totiž připravila speciální edici nejvýkonnější desktopové grafické karty GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, která bude vyvedená se stylovým žlutým chladičem i žlutým backplatem. Tuto kartu si ale jen tak v běžných obchodech nekoupíte.

Nvidia jich vyrobila méně než 200 kusů, přičemž 77 kusů bude darováno v rámci soutěže #RTXOn, které se lze účastnit na sociálních sítích Twitter, Instagram a Facebook, kde je nutné retweetnout, lajkovat nebo komentovat příspěvky odkazovaných kanálů Nvidie se zmíněným hashtagem. Soutěž poběží pouze do 28. února, podrobné podmínky si lze pročíst zde.

Grafická karta bude ozdobou skříně s průhlednou bočnicí, ale z hlediska hardwaru by měla zůstat na standardní úrovni běžných karet GeForce RTX 2080 Ti.

Diskuze (2) Další článek: Facebook se má přiklonit na stranu dobra. Nikdo ale neví, co to přesně znamená

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,