Nudíte se o víkendu? Ať vás baví internet!

Nemáte o víkendu co dělat? Nabízíme vám dva tipy, které vám zaručeně alespoň trochu zvednou náladu a zpříjemní nějaký ten volný čas (nebo celý víkend) u počítače.

Cesta domů může být náročná...

 

Prvním tipem je velice zajímavá hra ve Flashi. Je sice pravda, že internet je plný lepších či horších flashových her, které se mnohdy svým námětem podobají jako vejce vejci, takže jen málokterá hra dokáže člověka postavit ze židle.

To jste však nezkusili (podle internetové komunity návykovou) hru HomeRun z webových stránek http://www.wagenschenke.ch/. Cíl hry je velice jednoduchý – dojít s notně „společensky unavenou“ postavičkou co nejdále, nejlépe domů. Že to není až tak jednoduché můžete vyzkoušet sami.

Velikost Flash souboru není až tak závratná, takže si hru můžete zahrát i na počítačích připojených k internetu pomocí telefonní linky a modemu nebo technologie GPRS.

Jak daleko se vám podařilo s postavičkou dojít? Podělte se o to s námi v diskuzi :)

Happy Tree Friends – vysoce návykový seriál

Pokud vás už z předchozí hry bude od přesouvání myši z jedné strany na druhou bolet ruka, vyzkoušejte přejít na adresu http://www.happytreefriends.com/. Na tomto webu se totiž nachází jeden z nejlepších internetových flashových seriálů, v němž si nemůžete na nedostatek černého humoru stěžovat – právě naopak, všechny epizody černým humorem doslova přetékají. Zde je vhodné upozornit, že seriál není vhodný pro děti.

Epizody seriálu se na uvedených stránkách v určitých intervalech střídají, takže skoro při každé návštěvě si můžete užít nová a nová „dobrodružství“ animovaných postaviček. Jednou za čas se na webu objeví všechny epizody.

Pokud vás seriál chytl natolik, že byste si chtěli stáhnout podmanivou úvodní melodii nebo na pozadí plochy umístit obrázek některého hrdiny, přejděte do speciální sekce Goodies.

Tip: V případě, že máte telefon podporující polyfonní vyzvánění, můžete si z webu BeInspired.cz stáhnout polyfonní melodii se znělkou seriálu Happy Tree Friends ve formátu MMFnebo MIDI.

Diskuze (32) Další článek: MyIE2 je nyní Maxthon

Témata článku: , , , , , ,