Nový iPad se právě začal prodávat v ČR, čekejte fronty

Dnes v 8:00 ráno se oficiálně začal v České republice prodávat nový iPad. Nejnovější tablet od Applu nabídne vyšší výkon, displej s úžasným rozlišením a kvalitnější fotoaparát. Je však o něco těžší a tlustší než předchozí verze a někteří z prvních uživatelů v zahraničí si stěžují na problémy s větším zahříváním. Ale ani tato kritika nijak zvlášť neoslabila velký zájem o tuto technologickou novinku.

iPad3.jpg
Stěžejní inovací nové verze je displej, který nabízí superjemné rozlišení

Nový iPad si můžete objednat v oficiálním Apple Store na webu Apple.cz, kde se prodává za cenu od 12 290 Kč (Wi-Fi, 16 GB) po 19 890 Kč (3G/Wi-Fi, 64 GB). Vybrat si můžete černou nebo bílou verzi. Kdo chce iPad používat ještě dnes a nechce čekat na doručení poštou, ten musí zamířit do některého z obchodů autorizovaných prodejců Apple. V nich se začne iPad prodávat až od 10:00 a dá se očekávat, že se před nimi utvoří tradiční fronty.

iPad3_2.jpg
Kromě technologických inovací přibylo i pár novot v systému

Autorizovaní prodejci Applu u nás jsou iStyle, iWorld, Qstore, iSetos, iTouch a dále pak velké obchody s elektronikou Alza.cz, Datart, Electroworld a Expert Elektro. Ceny jednotlivých prodejců se od těch oficiálních nijak zvlášť neliší.

BW.jpg
Na výběr je bílá nebo černá varianta

Jaké jsou skladové zásoby nevíme, ovšem podobně jako při prodeji předchozí verze iPadu, nebo telefonů iPhone se dá očekávat, že první dodávka neuspokojí všechny zájemce.

iStyleIpad2.jpg iStyle iPad2.jpg
Takhle to vypadalo před brněnskou prodejnou iStyle při zahájení prodeje iPadu 2
Diskuze (55) Další článek: QTranslate: Překlad textů a převod do mluvené řeči zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,