Nový HTC Desire HD s displejem o velikosti 4,3“

Dostali jsme nápad vytvořit dokonalý telefon s jedinečnou technologií. A tak je tu nový HTC Desire HD.

HTC Desire HD s novou verzí HTC Sense přináší několik zásadních inovací ve světě smartphonů. Umožňuje zálohovat kontakty a data, či kontrolovat obsah telefonu pomocí speciálního dálkového ovládání při jeho ztrátě nebo krádeži. Zajímavá je i funkce lokalizace, pomocí které si lze stáhnout mapy dle aktuální potřeby. Díky tomu se s HTC Desire HD nikdy neztratíte.

image5.jpg

HTC Desire HD oceníte také při prohlížení multimédií, a to díky displeji o velikosti 4,3 palce, jehož předností je výborná ostrost a vysoká energetická výdrž během nepřetržitého používání.

Tak jako všechny telefony od HTC se i HTC Desire HD může pochlubit vysokou kvalitou zpracování a atraktivním designem, který zaujme již při prvním pohledu.

image6.jpg

Telefon je vybaven celou řadou senzorů, které například dokážou deaktivovat hlasitost vyzvánění otočením aparátu displejem směrem dolů. Samozřejmostí je možnost bezdrátového připojení přes Wi-Fi, podpora rychlých datových přenosů nebo bluetooth.

image4.jpg

Opravdu rychlý smartphone

Telefon lze plně používat již do 5 sekund od jeho zapnutí, kdy vás hned na začátku ohromí velký kvalitní display s výborným podsvícením a rozlišením 480 × 800 pixelů.

Příznivci fotografování budou nadšeni 8MPx fotoaparátem s funkcí autofocus, detekcí obličeje a s excelentním dvojitým LED bleskem, který zaručí výbornou kvalitu fotek při zhoršených světelných podmínkách. Fotografie a videa můžete sdílet a bezdrátově přenášet v HD kvalitě přímo na váš televizor.

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.htcfans.cz

Chcete HTC Desire HD vyhrát? Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na Vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

image1.jpg

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Další článek: ARM: příští rok se možná prodá až 60 milionů tabletů

Témata článku: , , , , , , , , , , ,