Nový Computer 15-16/06 aneb Zoner Photo Studio 8 Home za 99,90 Kč!

Díky DVD příloze Computeru můžete získat skvělého českého správce fotografií ve verzi, která běžně stojí 990 Kč, jen za 99,90 Kč. I pokud nevlastníte DVD mechaniku, nový Computer 15-16/06 vám svým testem pomůže vybrat ideální digitální kameru, ukáže jak správně natočit a stříhat video. Testy a recenze novinek jako Intel Core 2 Duo, Logitech G3 Laser Mouse anebo komentáře ke spojení AMD s ATI či reportáž z počítačového servisu pak snad potěší všechny, které digitální video třeba nezajímá.

Computer 15-16/06 je ve znamení videa. Ve velkém testu jsme porovnali digitální videokamery a v rozsáhlém článku se dozvíte, jak správně video natočit a podrobný ilustrovaný návod vás provede střihem videa ve Windows Movie Makeru. Hitem čísla je test a rozbor nových procesorů Intel Core 2 Duo (kódové jméno Conroe), které otřásly cenami současných procesorů a přináší nevídaný výkon při mnohem nižší spotřebě než dosavadní Pentia 4 nebo Pentia D.

Computer 15-16

Nový Computer je vůbec doslova nabit skvělým hardwarem, posuďte sami: skříň s vodním chlazením Thermaltake Tai-Chi, supervýhodná grafická karta Galaxy GeForce 7600 GS(T), herní myš Logitech G3 Laser Mouse, MCE počítač X-Play 2 a mnoho dalších. Fandové ladění výkonu pak mohou najít inspiraci v návodu na ztišení a přetaktování (spojeném se zvedáním napětí) populárního Radeonu X1800 GTO. Doslova trhákem je DVD příloha, ze které si určitě rádi nainstalujete Zoner Photo Studio 8 Home, za kterou byste v obchodě zaplatili 999 Kč (odpověď na množící se dotazy: jedná se opravdu o plnou a nijak časově neomezenou verzi Home, rozdíly mezi verzemi ZPS 8 najdete zde). Jen o málo méně byste zaplatili za skvělé multimédium Věda hrou, které s naším DVD získáte také. I na CD verzi Computeru získate několik plných verzí jinak poměrně drahých programů jako např. Paragon Disk Wiper 7.0, SnagIt 7, WS_FTP Home 2006. Computer 15-16/06 je v prodeji od 11. srpna (CD verze za 59,90 Kč, DVD verze za 99,90 Kč).

Zoner 8 Home

Prolistujte si Computer a zjistěte podrobný obsah jeho CD/DVD na této stránce.

Diskuze (25) Další článek: Microsoft změní českou domovskou stránku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,