Twitter | Elon Musk

Twitter je živější, než se zdá, říká Musk. Odteď ukazuje, kolik lidí daný tweet vidělo

Oživeno 23. prosince, Lukáš Václavík | Elon Musk včera ohlásil novou funkci, dnes už je dostupná na webu i v aplikacích pro Android a iOS. Pod tweetem vedle indikátoru počtu komentářů, retweetů a lajků nově ukazuje počet impresí. Tedy kolikrát se daný tweet objevil na obrazovkách uživatelů.

image.png

Tyto informace byly dosud dostupné jen pro autory tweetů, kteří mohli sledovat a analyzovat, které měly největší ohlas. A podle toho se pak mohli řídit při budoucím plánování. Teď jsou vidět imprese všech tweetů.

U videa je to normální. Ukazujeme, že je Twitter živější, než se zdá, protože přes 90 % uživatelů si pouze čte, ale netweetuje, neodpovídá, ani nelajkuje,říká Musk. Později dodal, že tweety si v průměru přečte stokrát více lidí, než je ve skutečnosti lajkuje. Dnes navíc nechal uživatele hlasovat o tom, jestli má počet impresí v liště zůstat nalevo, nebo se přesunout doprava. Stav je zatím 53:47 pro přesun na pravou stranu.

Novinky na Twitteru

Elon Musk koupil Twitter. Sociální síť čekají velké a pravděpodobně rychlé změny. Sledujeme je v tomto průběžně oživovaném článku.

Diskuze (469) Další článek: Česká IKEA je nejdražší. V Německu stojí stejná pohovka i o 16 tisíc méně. Polsko je ještě výhodnější

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,