Novinka v Gmail Labs umožní přerušit odesílání e-mailu

Možná se vám už stalo, že jste napsali e-mail, následně jej několikrát překontrolovali a nakonec spokojeně klepnuli na tlačítko pro jeho odeslání. V následující vteřině jste si ale uvědomili, že jste zapomněli k e-mailu přiložit přílohu, uvést předmět, nebo dokonce, že jste uvedli špatného příjemce. Toto se vám s Gmailem již nikdy nestane.

V rámci experimentální verze Gmail Labs Google uvolnil nové rozšíření, které se jmenuje Undo Send. Po klepnutí na tlačítko pro odeslání e-mailu se zobrazí informační hláška o odesílání e-mailu. Již v tomto kroku můžete odesílání zrušit. Následuje informační text, který hovoří o odeslání e-mailu. I v této fázi máte možnost e-mail vrátit zpět a tak přerušit jeho doručení. Po odeslání e-mailu máte tak prakticky ještě deset vteřin na to, abyste zabránili jeho doručení.

Rozšíření můžete aktivovat na záložce Labs, kterou naleznete v nastavení schránky e-mailové schránky. Více informací se dočtete v našem článku. Za pozornost také stojí rozšíření, které umožní přehrávat YouTube videa a zobrazovat fotky z Flickru přímo ve schránce. Na Živě.cz jsme o nich již informovali.

Zdroj: Google

 

Diskuze (8) Další článek: Windows, Mac OS X a Linux: Který je nejhezčí?

Témata článku: , , , , , , , , , , ,